Annonce
Ugeavisen Svendborg

Ny bog genskaber forbindelsen til naturen

Naturvejleder Simon Høegmark og sundhedskonsulent Sigurd Hartvig fortæller om deres nye bog. Privatfoto
Naturvejleder Simon Høegmark og sundhedskonsulent Sigurd Hartvig har skrevet en håndgribelig bog om naturen som helbredende ressource.
Annonce

Svendborg: I skyggen af de store træer i haven bag Litteraturhuset og Byens Gårdbutik havde ViNatur i sidte uge inviteret til reception for deres første bog “Vi er natur”.

Bogen er skrevet af forsker og naturvejleder Simon Høegmark og sundhedskonsulent Sigurd Hartvig, der sammen driver virksomheden ViNatur. De to mænd har blandt andet udviklet rehabiliteringsforløbet “Vildmandskurset” for mænd, der er ramt af livskrise af fysisk og/eller psykisk karakter. Forløbet er i dag implementeret i Svendborg og Faaborg-Midtfyn Kommune.

Bogreceptionen foregik i haven bag Litteraturhuset og Byens Gårdbutik i Vestergade. Privatfoto

- ViNaturs mange års erfaring med emnet er nu blevet til en håndgribelig bog, der kan hjælpe til at trække naturens helbredende kræfter mere ind i hverdagen. Særligt fokuserer Simon og Sigurd på, hvordan naturens særlige atmosfære, åbning af sanserne, vejrtrækningen og nysgerrigheden kan hjælpe os tættere på et mindre stressende og mere rigt liv, lyder det i en pressemeddelelse.

Med fortællinger og konkrete øvelser kan bogen støtte interesserede i at få genskabt forbindelsen til naturen – en forbindelse, som de fleste af os genkender fra barndommen, men som mange af os desværre har glemt i en travl og rationel verden.

Bogens forside.

“Vi er natur” kan anvendes af alle, der har interesse på naturens positive påvirkning på menneskets krop og psyke – både professionelt og personligt.


Med fortællinger og konkrete øvelser kan bogen støtte interesserede i at få genskabt forbindelsen til naturen.

Fra artiklen


Bogen kan købes i Bog & Idé.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce