Annonce
Ugeavisen Svendborg

Stig slukker grafiske ildebrande

Grafiker Stig Bing har søsat Grafisk Brandslukning, som en hjælp til alle dem, der gerne vil undgå, at det brænder på, når det handler om grafisk materiale. Pr-foto
I Svendborg kan man, som det eneste sted i Danmark, sikre sig mod akutte tekniske fejl, når man laver grafisk materiale til sin virksomhed eller til andre.

Svendborg: Mange oplever uforudsete udfordringer, når de selv laver eller får udarbejdet grafisk materiale til sin virksomhed, men hvad gør man, når man i sidste øjeblik opdager fejl i det grafiske materiale. Her står Stig Bing, som har står bag virksomheden Grapida i Svendborg, og som har 39 års erfaring som professionel grafisk produktionsspecialist, klar med hjælp.

- Jeg møder mange, der har store udfordringer med det tekniske, når de laver grafisk materiale. De er i tvivl, om de har lavet materialet teknisk rigtigt, og hvordan de i det hele taget skal lave det. Især når det skal gå stærkt, og det hele brænder på, er det ubehageligt, fortæller Stig Bing i en pressemeddelelse.

- I mange tilfælde bruger de unødigt meget tid på at forsøge at lave det om og til sidst sender de materialet til tryk og håber blot på, at det er i orden. Det er selvsagt ikke særligt trygt, og de er fuldt forståeligt, stressede og pressede af det. Det forøger også risikoen for, at materialet skal trykkes om med forsinkelse til følge og ekstra trykudgifter, siger grafikeren.

Derfor har Stig Bing søsat Grafisk Brandslukning, som en hjælp til alle dem, der gerne vil undgå, at det brænder på.

- Når jeg kan hjælpe dem, og det tekniske tilmed falder mig nemt, føler jeg mig forpligtet til at hjælpe. De undgår at bruge meget tid på noget, de har det svært med, og som de ofte laver fejl i. Det er bare et telefonopkald eller en mail, eller et tjek og måske korrektion af materialet, så kan de trygt arbejde videre og få mere tid til at lave det, de er gode til, siger Stig Bing.

Annonce

Hjælp til konkrete projekter

Med adgangen til Grafisk Brandslukning bliver brugerne hjulpet med de konkrete udfordringer i det projekt, de arbejder på: Hvad det præcis er, de har behov for – lige nu.

- På den måde undgår de tvivl, frustrationer og spildt tid. Et ekstra plus er, at brugerne også ser det som en mulighed for at få ny viden - at blive efteruddannet. Brugerne får altså fremadrettet en viden om, hvordan de kan lave deres grafiske materiale, og de opnår mere tryghed ved at lave det selv.

Stig Bing oplever en stor interesse for Grafisk Brandslukning, hvor virksomheder til en fast pris om måneden blandt andet får mulighed for adgang til grafisk teknisk support alle hverdage og weekender fra kl. 8-18. Der er også mulighed for fri adgang til at få tjekket og korrigeret deres grafiske materiale og pdf-filer, til at være fri for tekniske fejl.

Stig Bing og Grapida har kontor i Gerritsgade 8 i Svendborg. Pr-foto


- Det giver stor tryghed, når materialet sendes til tryk, understreger Stig Bing.

På www.grafiskbrandslukning.dk kan den enkelte bruger selv tilmelde og afmelde sig igen med blot ét enkelt klik.


Når jeg kan hjælpe dem, og det tekniske tilmed falder mig nemt, føler jeg mig forpligtet til at hjælpe. De undgår at bruge meget tid på noget, de har det svært med, og som de ofte laver fejl i.

Stig Bing


- Der er ingen bindingsperiode, og loyalitet belønnes med faldende priser. I det hele taget kan alt ordnes sikkert over telefonen, via internettet, mails og filoverførsler. Det er derfor 100 procent coronasikkert.

Det er også muligt at komme forbi Gerritsgade 8 i Svendborg, hvor Grapida har kontor, og hvor kunderne kan hjælpes mod akutte tekniske fejl og undgå, at det brænder på.

- Det eneste, der fremadrettet kan brænde på, er den friskbryggede kaffe, der også står klar, smiler Stig Bing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Tidsrejsende tour de force: På en enkelt dag viser Svendborg Museum gymnasieelever vej gennem 800 års lokalhistorie

Annonce