Annonce
Ugeavisen Svendborg

Svendborg Dyrehospital solgt til landsdækkende kæde

Selvom Svendborg Dyrehospital nu er blevet en del af den nye og hurtigvoksende kæde af danske dyreklinikker og hospitaler, VetGruppen A/S, så fortsætter daglidagen uændret for både dyr, kunder og personale  - og stadig under ledelse af dyrlæge Jens Jørgen Abildskov. Foto: Lars Møller
Dyrlæge Jens Jørgen Abildskov har solgt Svendborg Dyrehospital til VetGruppen A/S. - Ejerskiftet åbner nye perspektiver for at øge den faglige specialisering, mener Jens Jørgen Abildskov, som dog fortsætter som daglig leder af det dyrehospital, han har været en del af i 36 år.

Svendborg: Siden 1991 har Jens Jørgen Abildskov været først medejer og siden eneejer af Svendborg Dyrehospital, men nu har dyrlægen solgt sin virksomhed. Dyrehospitalet på Ryttervænget fortsætter dog i uændret form og stadig med Jens Jørgen Abildskov som daglig leder.

Køber er VetGruppen A/S, som er en landsdækkende kæde af klinikker og dyrehospitaler. Med overtagelsen af Svendborg Dyrehospital er sammenslutningen på bare 19 måneder vokset til 19 klinikker og hospitaler - og flere er på vej.

- Med aftalen har vi fremtidssikret hospitalet og vores arbejdsplads igennem mange år. Vi har altid prioriteret en faglig specialisering og efteruddannelse højt, og det, at vi nu er en del af VetGruppen, åbner helt nye perspektiver. VetGruppen har kapitalen og viljen til at investere i hospitalet, så vi hele tiden kan udvikle os fagligt og tilbyde endnu bedre behandling i fremtiden, forklarer Jens Jørgen Abildskov i en pressemeddelelse.

Annonce

Han har arbejdet på Svendborg Dyrehospital siden starten i 1985 - og været medejer siden 1991. Siden 2005 har Jens Jørgen Abildskov været daglig leder og eneejer, og han har udviklet hospitalet til et moderne hospital, hvor især hunde, katte og heste udgør en stor del af patienterne, der tilbydes behandling døgnet rundt.

Der arbejder tre dyrlæger på smådyrshospitalet, mens det er en udekørende dyrlæge, som tager sig af blandt andet kvæg og heste, sidstnævnte behandles dog også i hospitalets hesteafdeling.

Ny ejer skaber stabilitet

Jens Jørgen Abildskov glæder sig over at være blevet en del af en landsdækkende kæde af dyrehospitaler og klinikker.

- Udviklingen i branchen er den, at de yngre dyrlæger meget gerne vil specialisere sig og blive så dygtige som overhovedet muligt, men de har nødvendigvis ikke lysten og motivationen til at være ejere med den risiko, det nu indebærer.

Dyrlæge Jens Jørgen Abildskov har siden 1986 været en del af Svendborg Dyrehospital - de seneste 16 år som eneejer. Nu er virksomheden solgt, men Jens Jørgen Abildskov fortsætter som dyrehospitalets daglige leder. Foto: Lars Moeller

- VetGruppen skaber stabilitet omkring den fremtidige drift, og vi kan gennemføre vores planer om at investere i nyt udstyr, så vi i fremtiden eksempelvis kan tilbyde CT-scanning og diverse kikkertundersøgelser og kikkertoperationer, siger Jens Jørgen Abildskov.

Annonce

Familiens ekstra medlem

I de senere år har dyr generelt fået en større status og indgår som et ekstra medlem i mange familier, som derfor også stiller større krav til behandlingen.

- Vi er selv specialiseret på en del områder, men nu er vi blandt andet blevet en del af et landsdækkende miljø, og det giver os langt bedre muligheder for sparring, vidensdeling og faglig udvikling. Vi har fået kollegaer på de andre klinikker og hospitaler, der er specialiseret i stort set alle typer af sygdomme og lidelser. Det, at vi nu er en del af et større fagligt netværk, har gjort vores base endnu bredere og mere solid, forklarer Jens Jørgen Abildskov.

Det faglige fællesskab i VetGruppen A/S betyder også, at Jens Jørgen Abildskov i endnu højere grad selv kan koncentrere sig om arbejdet som dyrlæge sammen med klinikkens øvrige dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

- Med salget til VetGruppen får jeg i endnu højere grad tid til arbejdet som dyrlæge og at være der for dyrene, fordi vi centralt får hjælp til en række administrative funktioner som bogholderi, administration og markedsføring.

- Vi fortsætter med det samme personale - og med den samme vision og mission. Vi er de samme som hidtil, bare en smule bedre, siger Jens Jørgen Abildskov i pressemeddelelsen.

Annonce

Nærhed, tryghed og faglighed

Dyrlæge Rasmus Lennart Hansen, stifter og medejer af VetGruppen A/S, er glad for at få Svendborg Dyrehospital med i sammenslutningen.

- Det er et veldrevet og moderne dyrehospital, og når vi siger nærhed i vores værdisæt, skal vi også ligge nært. Vi tolker nærhed både som omsorg, men også at vi er repræsenteret overalt i Danmark. Samtidige vil vi kombinere nærhed og tryghed med høj faglighed, så vi hele tiden kan matche udviklingen i branchen og de krav til kompetencer, som ejerne af familiedyr og heste stiller i dag, siger Rasmus Lennart Hansen.


Vi fortsætter med det samme personale - og med den samme vision og mission. Vi er de samme som hidtil, bare en smule bedre.

Jens Jørgen Abildskov, dyrlæge


Svendborg Dyrehospital fortsætter i VetGruppens regi under samme navn, som en bredtfavnende klinik, der tilbyder en lang række kirurgiske og medicinske behandlinger.

Samtidig fortsætter Svendborg Dyrehospitals 24/7-vagtordning, Dyrlægevagten Sydfyn, og vil fremover dække et endnu større geografisk område, da dyrehospitaler i Nyborg og Odense også er en del af VetGruppen. Dyrlægevagten Sydfyn er åben for alle dyreejere i området.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Biodiversitet og trafiksikkerhed cykler side om side

Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Musikværtshus med ny ejer: Rasmus overtager Rasmus

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gyldne dråber: Guld til Holm

Ugeavisen Svendborg

Giant Steps klar med sæsonens første koncert

Ugeavisen Svendborg

SIMAC slår rekord: Martime aspiranter flokkes til Svendborg

Ugeavisen Svendborg

Ugens kommentar: Hundetræning giver pote

Ugeavisen Svendborg

Tapas, tango og fortælling: Broholm forvandles til Buenos Aires

Ugeavisen Svendborg

Arier i vandkanten og under åben himmel

Ugeavisen Svendborg

Nye film i Scala: Film om Blixen efter Afrika - historien om en mester og hendes lærling

Ugeavisen Svendborg

Inkluderende fællesskab i varme skær af byens lygtepæle

Ugeavisen Svendborg

Ung frisør i ny rolle

Ugeavisen Svendborg

Brevkassen: - Jeg falder for spændende mænd - men det ender med psykisk og fysisk vold

Ugeavisen Svendborg

Musikskole står klar til ny sæson: Peder Most Garden opruster med tre nye undervisere

Ugeavisen Svendborg

Hesselager sportsuge klar med program

Ugeavisen Svendborg

Fællesklang: Væk byen til live med sang

Ugeavisen Svendborg

Havnens frie fugle: Udstilling går bag om drømme i et råt miljø

Ugeavisen Svendborg

300 hektar skov skal øge biodiversiteten i Svendborg Kommune

Ugeavisen Svendborg

Verdensmål lokalt og globalt

Ugeavisen Svendborg

Indvielse af ny skolebygning

Ugeavisen Svendborg

Verdensmester i badminton spiller nu tennis i Svendborg

Ugeavisen Svendborg

Tillykke med de to år

Ugeavisen Svendborg

Brætspilscafé på biblioteket

Ugeavisen Svendborg

Bjæf og knurren i hundeforening: Instruktører kapper hundesnoren og danner ny forening

Annonce