Fredag 9. juli åbnede Svendborgs nye sommerrestaurant Spisetid i det gamle røgeris lokaler på havnen. Og det har været en herlig start med fyldte borde hele weekenden, fortæller indehaveren Jakob Hirsch, og noget kunne tyde på, at den historie fortsætter over sommeren.
Copy link address
André Majlund Jensen andma@jfmedier.dk og Michael Spure Thorbjørnsen mith@faa.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Jakob Hirsch og Anna Cecilie Tange Rasmussen har set vældig meget frem til at byde folk indenfor i Spisetids nye lokaler på havnen i Svendborg. på Foto: André Majlund Jensen -
Spisetid selv mener, at de nok har restauranten med byens bedste udsigt. Foto: Anna Cecilie Tange Rasmussen -
Spiser man i restaurantens stueetage, bliver man heller ikke snydt for lidt havneudsigt. Foto: André Majlund Jensen -
Stolene fra Hay er købt hos Schiang Living i Svendborg Foto: André Majlund Jensen -
Inde i restaurantens spisestue står forskellige krukker med sylt og andre lækre sager. Foto: André Majlund Jensen -
Det er de lokale råvarer, der er fokus på hos Spisetid. Hvilket skinner tydeligt igennem med øl fra Svendborgsund Bryghus, lidt sprit fra Aqua Vitae og blomsterne kommer fra Blomster på Strøget. Foto: André Majlund Jensen -
Spisetid har åbent hele sommeren fra onsdag til sønsdag. Foto: André Majlund Jensen -
Spisetid åbner. Foto: André Majlund Jensen -
Spisetid åbner. Foto: André Majlund Jensen -
Spisetid åbner. Foto: André Majlund Jensen -
Spisetid åbner. Foto: André Majlund Jensen -
Velkommen til Spisetid. Foto: André Majlund Jensen -
Det gamle røgeris lokaler er blevet forlænget og renoveret, så der nu er endnu mere plads. Foto: André Majlund Jensen