Annonce
Forretten består af råmarineret lyssej med sprøde glaskål, bladselleri og kold muslingefløde. Hertil friskbagt brød med pisket, brunet smør smagt til med citrus. Foto: Karen Mathilde Møller Jørgensen
Ugeavisen Svendborg

Som at sidde midt i Paris: Bistro Dante serverer udsøgt mad under magiske himmelstrøg

Ugeavisen Svendborg har besøgt Bistro Dante for at lave en madanmeldelse til jer. Igen er vi blæst bagover af fremragende mad, professionel fremførelse og magi ved brostenene i den hemmelige smøge.
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sammen om at læse med ørerne

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Skovhytten på Thurø fejrer 90 år

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Foredraget Dronning til h6 på Svendborg Bibliotek

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Brevkassen: Hvordan genfinder vi intimiteten i vores forhold?

Ugeavisen Svendborg

Noget på Hjerte: Nordlyset er der

Ugeavisen Svendborg

Torben Ravn foredrag: Vand under kølen

Svendborg Marineforening Foredrag: Fremtidens maritime udfordringer og teknologier

Ugeavisen Svendborg

Dans i Svendborg Forsamlingshus

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Foredrag på Thurø Bibliotek: Teleskopet – vores øje til universet

Ugeavisen Svendborg

Spileftermiddag på Gudme Bibliotek

Ugeavisen Svendborg

Oplevelseslæsning på Svendborg Bibliotek

Loppemarked for instrumenter og grej

Børnebiblioteket elsker efterårsferie med tre små film

Bladkunst, havehygge og højtlæsning i bibliotekshaven

Sydfyns Kulturforening inviterer til lanterneworkshop

Annonce