Annonce
Ugeavisen Vejle

Hæder til lokalt uddannelsescenter

Den praktiske del af uddannelserne for behandlere bosat i Danmark foregår i Vejle eller i København, hvor kursisterne får mulighed for at få praktiske erfaringer med det nye håndværk og teknikker. Foto: Dermatech-Group.
Corporate Live Wire udråber Dermatech som "Academy of the Year 2020". Det brede udvalg af uddannelser og kurser fremhæves af dommerne.
Annonce

Vejle: Dermatech i Vejle har modtaget et klap på skulderen af netværket Corporate Live Wire, der hvert år hylder små- og mellemstore virksomheders bedrifter.

I år tilfaldt deres hæder i kategorien "Academy of the Year" Dermatech-Group i Vejle, der blandt andet tilbyder grunduddannelsen i permanent makeup og forskellige specialkurser inden for forskønnende behandlinger.

Hæderen vækker glæde hos CEO, Aleksandra Kjaersfeldt.

- Vi er meget glade for anerkendelsen. Vi forsøger hele tiden at udvikle og forbedre vores uddannelser. Senest har vi tilført vores uddannelser mere fleksibilitet ved at tilbyde teoretisk undervisning online. Vi har fundet en form, hvor vi opretholder det høje faglige niveau og samtidig gør uddannelserne langt mere tilgængelige for dem, der går med en skønhedsterapeut i maven, siger Aleksandra Kjaersfeldt i en pressemeddelelse.

I begrundelsen for hæderen fremhæver dommerne det store udvalg af uddannelser, der blandt andet inkluderer permanent makeup, non-invasiv mesoterapi og microblading og kombinationen mellem den grundige undervisning online og de praktiske øvelser, der sikrer alle klienter "en førsteklasses behandling".

Hvert år er 300 - 400 behandlere på skolebænken hos Aleksandra Kjaersfeldt, der står for undervisningen. Det er dog ikke kun på uddannelsescentrene i Vejle og København, at Dermatech uddanner skønhedsterapeuter. Kurserne tilbydes i over 30 lande gennem Dermatech-Groups distributører over hele verdenen.

Den praktiske del af uddannelserne for behandlere bosat i Danmark foregår i Vejle eller i København.

Corporate Live Wire er et netværk, hvor virksomheder på tværs af brancher og landegrænser kan udveksle erfaringer og viden. Netværkets awards til små- og mellemstore virksomheder er blevet uddelt siden 2013. /lasau

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mød de to forfatteren bag bogen om Albert Bertelsen: Museumslederen og kulturjournalisten har tilbragt mange timer sammen med Vejles store maler

Ugeavisen Vejle

To hovedroller ved Kaffe-koncert

Annonce