Annonce
Vanløse

Covid-19 penge giver gratis musikundervisning

En af musikskolens koncerter. Her på Den Blå Planet
Annonce

Har du altid drømt om at spille i band eller synge i kor og er du mellem 8 - 15 år?

Så kan du bruge tre dage i august inden din sommerferie stopper på at synge og spille musik sammen med andre, og finde ud af om det at spille band er noget for dig.

VanløseLIV har talt med en af underviserne Anja Elisabeth Sand, om hvad det er musik kan.

- Inge Marstal siger det ret præcist: 'Musik er en fantastisk indgang til at opnå en mellemfolkelig forståelse, til at lære at respektere og lytte til andre og – måske allervigtigst – til at forstå sig selv i en større historisk, kulturel og menneskelig sammenhæng', siger Anja Elisabeth Sand der er en af de to undervisere på Samspils-campen der foregår 5, 6 og 7. august 9.00 -15.00. Fredag 7 august er der koncert kl. 15.00


Vi mangler faktisk en trommeslager til det meget øvet hold, så hvis der findes sådan en i Vanløse, ville det være dejligt

Anja Elisabeth Sand, musiklærer


Samspils-campen er blevet en realitet, fordi Kulturstationen Vanløse har fået Covid-19 penge fra staten til gratis skolelignende aktiviteter i sommerferien.

Alle er velkommen, og det vigtigste er ifølge Anja Elisabeth Sand, at man er indstillet på at spille musik i tre dage træk.

- Vi deler holdene op i to. Øvet og meget øvet, og vi mangler faktisk en trommeslager til det meget øvet hold, så hvis der findes sådan en i Vanløse, ville det være dejligt, fortæller Anja, og siger at der er fem pladser tilbage, ud af 10 børn i alt.

- Så der bliver god tid til at gå i dybden, når vi er to erfarne musikere der underviser. Nikolaj Pals Frandsen og mig, slår Anja  fast.

Tilmelding: anja@musikifolkeskolen.com
Se mere her

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Kattehalerne blomstrer på Damhusengen.

Damhusengeen

Vidste du at.....om Kærengen

SommerLIV

Tip til et dejligt sommerferie minde

Sorg

Jeg manglede et skema for min sorg

Vanløse

Musik i seniorklubben

Annonce