Annonce
Vanløse

Hvor regnbuen ender: Festival i galleriet

Michael Svennevig, dramatiker, forfatter og festivalarrangør. Foto: Manoj Suresh 

Den københavnske kulturfestival 'Hvor regnbuen ender' kommer atter forbi Vanløse, det sker i Global Art Gallery på Skalbakken 8A tirsdag 11. august klokken 15-21.

Blandt de mange medvirkende er: Michael Omoke, Madame Garborg, Eva Billesbølle Tworek, Thulla C. Wamberg, Stig Dalager og Tobias Heilmann

- I år er det tredje gang, at festivalen kommer forbi Vanløse, og jeg var først i tvivl om, Vanløse var for afsides i forhold til de øvrige festivalarrangementer, men der har været fuldt hus hver gang, så det er en stor glæde at fortsætte samarbejdet med Sune Skadegaard og Global Art Gallery. Igen i år er det den litterære kok Madame Garborg, der laver maden i Vanløse – og i Global Art Gallery. Der er igen særligt fokus på teater, men også på Asien og Grønland. Så det er et program, hvor varm og kold luft mødes. Eller måske lige der, hvor lyset og regnen mødes i et favntag og bliver til en regnbue, lyder det fra festivalarrangør Michael Svennevig.

Annonce

Festivalen kommer i første halvdel af august også forbi Vesterbro, Amager, Christianshavn og Østerbro. Der er gratis adgang til alle arrangementer.

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Tiltale: 60-årig stedfar forgreb sig på 15-årig pige ved at narre hende

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Indland

Mere natteliv og farvel til mundbind om lidt: De fleste restriktioner er udfaset i september

Annonce
Forsiden netop nu
Samfund

Lidt ligesom at date: Fra ensom til lykkelig kvinde med nye veninder

Mest læste

Seneste nyt

Annonce