Annonce
Julehjælp

Martin har støttet to familier økonomisk til jul. Ville ønske andre gjorde det for mig

Martin Christophersen. Foto. Nicolaj Lütken.
Annonce

- Jeg har lidt overskud i økonomien i år, så derfor jeg søgte efter en familie eller to, som jeg kunne hjælpe, fortæller Martin Christophersen, der derfor skrev et opslag inde i gruppen Vanløse2720, hvorefter han blev rådet til at tage kontakt til Gitte Hedeby fra Oasen, da hun administrerer ønsketræet i Kronen.

- Der var nogle, der henviste mig til Gitte. Og hun kendte nogle der manglede lidt ekstra til jul, fortæller Martin, og slår fast at han ikke deltager i artiklen, fordi han skal have credit for det han gør.

- Måske hvis der ikke var andre, kunne det jeg gør måske inspirere andre til at gøre det samme. men da jeg har indtryk af, at jeg ikke er den eneste, er det bare virkelig fantastisk, slår Martin fast og siger afsluttende.

- Jeg ville i hvert fald sætte pris på, at der var nogen der hjalp mig, hvis jeg stod i den situation, hvor jeg ikke kunne holde en god jul for mine børn.

Martin er ikke den eneste der gør en forskel for de økonomisk pressede familier i Vanløse. Også Julie Bidstrup, der er medejer af Galleri Bidsart har gjort en forskel. Hun har konverteret sit galleri om til julemandens værksted, hvor familier kunne hente legetøj, som de kunne lægge under det juletræ, som de måske ikke har råd til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtet for narkobesiddelse på Ålekistevej

Annonce