Annonce
Erhverv

På Snoopy Bodega ringer klokken ekstra meget: Folk er så glade for, at vi er åbnet

Stine Sigsgaard Hougaard. Foto. Chili Djurhuus

Der var smil på Snoopy Bodega, da den åbnede onsdag 21. april, og indehaver Stine Sigsgaard Hougaard bartender smiler ekstra meget, fordi hun endelig har åbnet, og på trods af af at hun var bekymret for at folk skulle bestille bord, går det indtil videre okay.

- Det er så dejligt at vi er åbnet igen, og indtil videre passer det faktisk perfekt, når folk bestiller bord. Nogle gange må vi lige flytte lidt rundt på vores gæster, men heldig er de okay med, svarer Stine Sigsgaard Hougaard, da vi spørger hende, hvordan det er gået med at gæsterne skulle bestille bord.

Et reserveret bord på Snoopy Bodega. Foto Chili Djurhuus

- En af vores dejlige stamgæster ringede i går og bestilte bord. Han fortalte at han lige havde fået vaccinationen, men at han altså ikke kunne printe sit coronapas ud og at han hellere ikke havde en smartphone. Jeg sagde til ham, at han bare kunne komme herned, så ville jeg gerne hjælpe ham, fortæller Stine og fortsætter.

Annonce

- Dog så var det ikke ligetil, fordi han åbenbart lige havde fået sit andet stik, og da vaccinen først gælder 14 dage efter andet stik, så jeg måtte afvise ham. Og så sagde han, at jeg skulle ringe klokken, hvorefter han gik, for at finde et sted hvor han kunne få en quicktest, så han kunne komme ind og få en øl, fortæller Stine. Hun smiler.

Klokken ringer (hvilket betyder at der er en gæst der giver en omgang, red)

Stine smiler.

- I går da vi åbnede, ringede klokken seks gange de to første timer, siger Stine, og det er en ret atypisk. Folk er bare så glade for at kunne kommer her igen, siger hun afsluttende og smiler endnu mere.

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Tiltale: 60-årig stedfar forgreb sig på 15-årig pige ved at narre hende

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Indland

Mere natteliv og farvel til mundbind om lidt: De fleste restriktioner er udfaset i september

Annonce
Forsiden netop nu
Samfund

Lidt ligesom at date: Fra ensom til lykkelig kvinde med nye veninder

Mest læste

Seneste nyt

Annonce