Annonce
Vanløse

Snoopy Bodega: Vi smider simpelthen ikke vores gæster ud, fordi andre har bestilt et bord

Stine Sigsgaard Hougaard glæder sig til at åbne sit værtshus igen. Foto. Chili Djurhuus
For indehaver af Snoopy Bodega, Stine Sigsgaard Hougaard, giver det ikke mening, at hendes gæster skal reservere et bord.

-  Det giver simpelthen ikke mening med tidsbestilling på et værtshus, fordi de fleste af vores gæster er drop in gæster, siger indehaver af Snoopy Bodega, Stine Sigsgaard Hougaard.

Hvorfor giver det ikke mening?

- Fordi vi så skal smide folk ud, der har lyst til at blive hængende, hvis der er bestilt bord til anden side. Og det kan vi simpelthen ikke. Måske fungerer det på en restaurant, men på et værtshus giver det altså ingen mening, da folk jo hænger ud og sidder og snakker. Man ved aldrig hvornår folk går, svarer Stine der er rigtig glad for, at hun endelig kan åbne sit værtshus.

Annonce

Smider ikke folk ud

- Jeg er rigtig glad, fordi vi er trængte, fortæller Stine der ikke forstår kravet.

I følge erhvervsminister Simon Kollerup, er kravet om tidsbestilling indført, efter anbefaling fra sundhedsmyndighederne, for at holde samfundsaktiviteten nede, fordi genåbningen af restauranter og barer indendørs er fremrykket med 14 dage.

- Det svarer til, at man kører på en vej - der kan der indimellem være et bump på vejen, der gør, at man ikke kører for hurtigt, siger Simon Kollerup til DR.


Lige nu føles det som om, at de giver os det hele og så tager de det halve igen

Stine Sigsgaard Hoigaard


Dog så er erhvervsministeren åben for at finde en og mindre bumpet vej.

- Kan vi finde en anden vej end de 30 minutter til at nå samme mål, der betrygger vores sundhedsmyndigheder og samtidig er mere anvendeligt ude i restaurationsverdenen, så er jeg altid åben for dialog, siger han.

Og Stine håber, at kravet fjernes.

- Lige nu føles det som om, at de giver os det hele og så tager de det halve igen siger Stine der fortæller at det vil gøre hverdagen meget nemmere uden et 30 minutters krav.

- Så skal vi kun holde øje med de 63, der må være her. Og så skal vi bare sige i døren:  'Desværre, her er allerede 63', i stedet for at sige: 'I må være her til det og det' og ende med at smide folk ud. Det gør vi simpelthen ikke, siger hun afsluttende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce