Annonce
Ugeavisen Varde

Ejer af Krææs: Jeg lukker ikke og har fortsat min kødhakker

Lene Haahr fra Krææs glæder sig til at åbne sin nye butik på Nordre Boulevard. Selve butikken vil få samme sortiment som den nuværende. Det er grundet pladsmangel, at hun flytter Krææs fra Østervold til Nordre Boulvevard.  Arkivfoto: Malene Wonsbek
Indehaver Lene Haahr fra Krææs slår fast med syvtommersøm, at hun ikke lukker ned for slagterbutikken, når hun flytter til Nordre Boulevard.
Annonce

Varde: Lene Haahr, indehaver af Kræss på Østervold, fortæller, at flere kunder har fået den opfattelse, at Krææs lukker. Det har intet på sig. Tværtimod.

Det var artiklen bragt i JydskeVestkysten og Ugeavisen Varde, ”Før var der ni: Nu lukker Vardes sidste slagterbutik”, som har afstedkommet en del reaktioner. I artiklen stod, at Krææs flytter til Nordre Boulevard og vil komme med et nyt koncept. Men det er ovenpå det nuværende koncept med butik og køkken.


Der er så mange, der kun læser overskriften. Det gør virkelig ondt. Jeg har fortsat min kødhakker.

Lene Haahr, Krææs


- Der er så mange, der kun læser overskriften. Det gør virkelig ondt. Jeg har fortsat min kødhakker. Jeg flytter alt det hele med til Nordre Boulevard, siger Lene Haarh.

Der har sågar været nogen, der ville købe nogle af hendes maskiner.

Annonce

Kræver mere plads

Som skrevet, så flytter Lene Haarh sin butik til Nordre Boulevard. Hun har haft stor succes med sin egen webshop og har i dag mange køkkenordninger og mad ud af huset.

Det kræver langt mere plads, hvorfor hun nu rykker til langt større lokaler på Nordre Boulevard. Hun forventer og håber, at den nye butik åbner den første maj.

- Selve butikken bliver med kød og take-away. Lige som nu, siger Lene Haahr.

Og hvad der nok vil berolige rigtig, rigtig mange kunder, så holder hun ovnen varm til en efterhånden gammel klassiker, der er helt sin egen.

- Min leverpostej. Den bliver jeg ved med at lave, siger Lene Haarh.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce