Annonce
Ugeavisen Varde

Horne-virksomhed med 15 medarbejdere er solgt

Carsten Beich, th., har solgt sin virksomhed Jydsk Handi Service til Kim Jensen. Virksomheden bliver liggende i Horne, og Carsten Beich fortsætter også. PR-Foto
Carsten Beich har solgt sit livsværk Jydsk Handi Service, der i dag servicerer og reparerer hjælpemidler til ældre og handicappede i hele Danmark.

Horne: Eventyret startede tilbage i 1993, hvor Carsten Beich grundlagde Jydsk Handi Service. I dag tæller virksomheden i alt 15 medarbejdere, 12 servicebiler og udover hovedsædet i Horne ved Varde også værksteder i Randers og Roskilde. Virksomheden servicerer og reparerer hjælpemidler til ældre og handicappede. Kunderne er hovedsageligt kommuner og plejehjem. Fra udstillingen i Horne sælges også både nye og brugte el-scootere til private.


Det, som har ligget mig mest på sinde, at den nye ejer i første omgang kører virksomheden videre i samme ånd og som minimum med eksisterende stab af medarbejdere.

Carsten Beich


Annonce

Det var ikke som sådan planlagt, at Carsten i 2020 ville sælge sit livsværk, og virksomheden var da heller ikke officielt sat til salg, men da muligheden pludselig bød sig, sprang han til efter kort tids overvejelse. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Det, som har ligget mig mest på sinde, at den nye ejer i første omgang kører virksomheden videre i samme ånd og som minimum med eksisterende stab af medarbejdere. Hvordan han disponerer senere, kan jeg af gode grunde ikke blande mig i, siger Carsten Beich.

Fra hegn til hjælpemidler

Køber er den 52-årige Kim Jensen, der siden 2004, ved siden af lønmodtagerjob, har drevet KJ-Services i Esbjerg. Virksomheden tilbyder bistand indenfor blandt andet driftsledelse, lagerstyring, indkøb, transport og salg af hegn og porte og gevindbeskyttere til olierør.

Kim Jensen, som oprindeligt er uddannet klejnsmed, har i mere end 20 år arbejdet indenfor offshore, og kommer med en solid ledelseserfaring fra flere afdelinger. Det har gennem årene givet ham en forstærket lyst til at få foden under eget bord. Han og Carsten Beich har fælles bekendte, og da snakken i det tidlige forår faldt på Jydsk Handi Service og det faktum, at Carsten var åben overfor at afhænde firmaet, tog tingene fart.

- Det er en sund og solid virksomhed, jeg overtager. Kundegrundlaget er stabilt og omsætningen er yderst tilfredsstillende, siger Kim Jensen.

Jydsk Handi Service hovedkvarter bliver liggende på Ndr. Stavskærvej 70 i Horne, også under den nye ejer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Ro på

Annonce