Annonce
Ugeavisen Varde

Ingen vil afløse Martin og resten af bestyrelsen i lokal erhvervs- og handelsforening

Martin Fuglsbjerg, afgående formand for Ølgod Handel og Erhverv, tror fuldt og fast på, at der er nye ansigter, der vil melde sig til bestyrelsen og være en del af at løfte byens handelsliv. Arkivfoto: Jacob Schultz
Torsdag 1. oktober var der generalforsamling i Ølgod Handel og Erhverv med flere punkter på dagsordenen, herunder en ny bestyrelse. Der opstod dog det problem, at ingen havde lyst til at melde sig til de to ledige pladser bestyrelsen.

Ølgod: En stor del af de erhvervsdrivende i Ølgod var torsdag aften samlet til generalforsamling på Hotel Hjedding.

Forretten stod på mørbradgryde, men den helt store hovedret var valg af bestyrelse og førstesuppleant til foreningen Ølgod Handel og Erhverv.

Cirka en tredjedel af de i alt 71 medlemmer mødte op. Problemet var dog, at ingen havde lyst til at stille op til de to ledige pladser i bestyrelsen.

Annonce

- Der var desværre ingen, der stillede op, og vi vil ikke tvinge folk til at være en del af en bestyrelse. Folk skal være der af lyst, fordi de har lyst til at have det sjovt og blive udfordret på et personligt plan. De skal have lyst til at gøre en forskel for byen, og derfor skal der ikke være folk, der ikke har lyst, fortæller nuværende formand Martin Fuglsbjerg.

Der har ellers været god opbakning i mange år, hvor bestyrelsesposterne ikke har stået tomme. I år er sagen dog en anden, men da det kun var en tredjedel af foreningens medlemmer, som dukkede op til generalforsamlingen, tror han på, at en ekstraordinær generalforsamling i slutningen af oktober kan være med til at få stablet en ny bestyrelse på benene.

Jeg tror ikke, at vi ender i en situation, hvor der slet ikke er nogle, der vil stille op. Det kan jeg slet ikke forestille mig. Det er så vigtigt, at vi holder sammen i byen og er aktive, for et godt handelsliv er med til at skabe arbejdspladser, øge huspriser og gøre Ølgod endnu mere attraktiv i fremtiden

Martin Fuglsbjerg

- Jeg tror ikke, at vi ender i en situation, hvor der slet ikke er nogle, der vil stille op. Det kan jeg slet ikke forestille mig. Det er så vigtigt, at vi holder sammen i byen og er aktive, for et godt handelsliv er med til at skabe arbejdspladser, øge huspriser og gøre Ølgod endnu mere attraktiv i fremtiden.

Formanden stopper

I en fremtidig bestyrelse er Martin Fuglsbjerg dog ikke at finde. Hverken som bestyrelsesmedlem eller som formand.

- Arbejdsmæssigt har jeg fået meget mere at se til i den seneste tid, hvilket går ud over min fritid og dermed også min mulighed for at lægge tid i det at være en del af bestyrelsen i Ølgod Handel og Erhverv. Jeg tror på, at der er andre, der vil have bedre mulighed for at kunne bidrage, og derfor stiller jeg ikke op igen, siger Martin Fuglsbjerg, som har været en del af bestyrelsen i to år, hvoraf halvandet år har været som formand.

- Det har været en personlig udfordring på den gode måde. Jeg sagde ja til titlen, fordi jeg gerne ville udfordre mig selv og få kendskab til foreningen. Jeg sagde også på generalforsamlingen, at jeg ikke var afvisende over for endnu en omgang, hvis jeg fandt tid til det igen. Det har været sjovt og spændende, men lige nu er tiden ikke til det.

Annonce

Poster er delt ud

Bestyrelsens arbejde i Ølgod Handel og Erhverv går i korte træk ud på at deltage i bestyrelsesmøder én gang i måneden og have lyst til at gøre en forskel for Ølgod.

Formanden ser da også arbejdet som yderst vigtigt for, at det lokale handelsliv bliver styrket.

- Vi har Jens Wormstrup som udviklingschef i byen, som gør en stor del af arbejdet. Det kræver ikke så meget at være medlem af bestyrelsen. Kun hvis der kommer ekstra tiltag eller projekter, som skal varetages. Men det er vigtigt, at der er folk til de forskellige poster, fordi de er talerør for alle medlemmerne, siger Martin Fuglsbjerg.

Lige nu er der forskellige poster, som hvert bestyrelsesmedlem har ansvar for. Lokalgaver.dk, offentlige events, medlemsarrangementer og administrativt arbejde. Det er hovedopgaverne, og de er uddelt, så folk har forskellige ansvarsområder.

Den ekstraordinære generalforsamling finder sted 27. oktober klokken 19.00 på Hotel Hjedding, og her er ambitionen at finde de rette mennesker, der skal bære stafetten videre.

Foruden Martin Fuglsbjerg har Vivi Thit Eskildsen valgt at trække sig fra bestyrelsen, og det er altså disse to pladser, som mangler at blive besat.

Ølgod Handel og Erhverv

Ølgod Handel og Erhverv har til formål at fremme handel, liberale erhverv, industri, håndværk og landbrug i og omkring Ølgod. Ølgod Handel og Erhverv skal varetage sine medlemmers interesser og rettigheder samt medvirke til skabelse af et godt lokalt miljø. Ølgod Handel og Erhverv består af medlemmer fordelt mellem alt fra enkeltmandsvirksomheder til aktieselskaber, der driver erhverv i byen og omegn.

Ølgod Handel og Erhverv arrangerer i samarbejde med detailbutikkerne mange spændende events hvert år til gavn for byens borgere og gæster. Indenfor industri, håndværk og landbrug arbejdes der med specifikke opgaver og arrangementer formuleret af medlemmerne selv.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Louis Nielsen holder åbningsfest til Late Night

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Konfirmationskjoler og inspirationsmesse i Smedeværkstedet

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Kirsten og Anna vil hjælpe børn i hele Varde Kommune: Men de mangler frivillige hjælpere, der vil gøre en forskel

Ugeavisen Varde

Små halloweenkunstnere har pyntet butikkerne

Ugeavisen Varde

Bål, hygge eller overnatning: Oplev naturen i vintermørke

Ugeavisen Varde

Kæmpe halloween-arrangement i Varde Sommerland: Tag familien med ud i mørket og bliv skræmt for livet

Ugeavisen Varde

Nu står det nye lægehus i Varde Syd klar til brug: Nu kan du få tid ved lægen, samme dag, du ringer

Ugeavisen Varde

Kæmpe Outrup-græskar er blandt landets største: Sådan bar folkene bag sig ad

Ugeavisen Varde

Halloween bliver fejret i Varde: Politikerløb, livemusik og sene åbningstider

Ugeavisen Varde

Nybolig Nr. Nebel får lokalansigt som ny leder

Ugeavisen Varde

Lad os styrke og værne om vores ungdom

Ugeavisen Varde

Der er besparelsespotentiale i Varde Kommune

Ugeavisen Varde

Vi skal genoplive livet på plejehjemmene

Ugeavisen Varde

Lad os investere mere i oldekoller og andre bofællesskaber for seniorer

Ugeavisen Varde

Findes den politiske vilje til at ændre markant for bedre pleje og arbejdsforhold?

Ugeavisen Varde

Jeg vil have Vestkystvejen udvidet ud til Outrup

Ugeavisen Varde

Borgere med handicap - og deres familier - skal ikke kæmpe for at få hjælp

Ugeavisen Varde

Udstyk flere byggegrunde i Oksbøl

Ugeavisen Varde

Der bliver flere og flere huller i sikkerhedsnettet

Ugeavisen Varde

I Varde Kommune bør vi tage ved lære af Anker: - Har vi mon alle med?

Ugeavisen Varde

Derfor er en bedre politisk balance i Varde Kommune vigtig

Ugeavisen Varde

Jobcenter Varde koster alt for mange penge

Ugeavisen Varde

Så er der ræs i Blåbjerg: Lokal cykelklub forventer op mod 500 deltagere

Annonce