Annonce
Ugeavisen Varde

Ny bestyrer: Louise søgte jobbet i Varde Garten, før indehaveren nåede at headhunte hende

- Vi har bare behov for fem dage, så er vi 100 procent køreklar. Vi er desuden parat til at imødekomme de eventuelle skærpede krav om afstand, som vi vil blive stillet overfor i en genåbningsfase, siger Michael Bech, der glæder sig over at kunne byde velkommen til sin nye bestyrer, Louise Sihm Kloster, der tiltræder 1. marts. Foto: Malene Wonsbek
Da Louise Sihm Kloster fra Oksbøl søgte jobbet som bestyrer hos Varde Garten og Von Lügenhals, stod hun allerede på listen over de personer, indehaver Michael Bech ønskede til stillingen.
Annonce

Varde/Oksbøl: Samme dag som 42-årige Louise Sihm Kloster fra Oksbøl læste nyheden om at Varde Garten & Von Lügenhals søgte ny bestyrer, ringede hun til indehaver Michael Bech. Inden da havde hun også fået bemærkninger fra kollegaer om at søge stillingen. ”Det er jo lige dig”, lød opfordringerne.

Michael Bech havde blandt flere kandidater også fået Louise anbefalet. Så de to fik hurtig en aftale på plads.


Jeg bliver i første omgang ansat som bestyrer, men der ligger da en gulerod i at vide, at jeg kan vælge at blive forpagter eller partner, hvis alt går godt, og jeg har lyst til at blive selvstændig.

Louise Sihm Kloster, ny bestyrer af Varde Garten & Von Lügenhals


- Jeg var egentlig slet ikke jobsøgende, for jeg var glad og tilfreds i mit job som eventkoordinator ved ECH Park i Esbjerg. Men når drømmejobbet så pludselig dukker op, så var jeg nødt til at søge, siger Louise med et stort smil.

- Gårdhaven overdækkes, så den kan åbne og lukke i forskellige sektioner. Det skaber endnu mere plads til spisende gæster. Vi er i fuld gang med at få lavet en særlig konstruktion, forklarer Michael Bech til den nye bestyrer. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Tidligere forpagter

Som den nye bestyrer får hun ansvaret for personale, events og den daglige drift. Hun skal være med til at udvikle stedet, der har store visioner og spændende fremtidige initiativer, hvor musik, kunst og mad kædes sammen i nye publikumsoplevelser.

Louise Sihm Kloster har et solidt kendskab til hotel- og restaurationsbranchen. Hun har drevet restauration i Schweiz, været forpagter af både Eventyrgården og Endrup Kro. Hun har ligeledes syv års erfaring som chef for caféen i Musikhuset i Esbjerg.


Folk booker til store fester, der bliver rift om selskabsdatoerne i 2021 og 2022 – vi får helt sikkert udsolgt. Det glæder vi os til.

Michael Bech, indehaver af Varde Garten & Von Lügenhals


- Med Louise får vi den optimale profil. Vi ønskede én, der brænder for både events, selskaber, kurser, hotel, á la carte restaurant, personaleledelse og daglig drift. Et andet plus ved Louise er, at hun har været selvstændig i branchen, blandt andet som forpagter af Endrup Kro og af et mindre hotel og restaurant i Schweiz. Hun ved, hvad det kræver at drive en virksomhed, siger Michael Bech, der synes, det er lidt finurligt, at han aldrig nåede at ringe til Louise, fordi hun selv tog kontakt til ham.

Der er dækket op til fest i Varde Garten. Den nye bestyrer, Louise Sihm Kloster, tiltræder den 1. marts. Indehaver Michael Bech tror, at især 2022 bliver et vildt festår. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Nu booker folk store fester

- Jeg har selv været kunde på Von Lügenhals flere gange. Og er vild med atmosfæren, historien og de fysiske rammer. Når jeg tiltræder den 1. marts, kommer jeg nok til at være alene herinde, for de ni øvrige ansatte er hjemsendte, indtil vi må åbne igen. Men så får jeg jo tid til at sætte mig ind i bookingsystemerne og alt det administrative, siger den kommende bestyrer.

Og Michael Bech tilføjer:

Varde Garten & Von Lügenhals

Poul Erik Bechs Varde Garten blev færdig i slutningen af 2018.

I stedet for at gå forpagtervejen valgte Poul Erik Bech og Michael Bech selv at stå for driften af kroen Von Lügenhals, selskabs- og konferencelokaler, kunsthave og hotel.

I april 2019 indviede daværende kulturminister Mette Bock området. Læs mere på vardegarten.dk

- Ja, det bliver lidt underligt at begynde nyt job i en nedlukning. Det ser ud som om, at vi lige nu skal have flyttet nogle konfirmationer fra foråret til sommer og efteråret. Men der er ingen tvivl om, at især 2022 bliver et festår. Der er optimisme blandt folk, det mærker vi, for lige nu vi får bestillinger på store fester med flere end 100 gæster til sidst på året og ud i fremtiden. Louise skal nyde stilheden, før det virkelig går løs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce