Ægteparret Lin Feng og Gong Yao Yan, der står bag restaurant Big World og Kong Svends Bøfhus, begyndte at lave takeaway-sushi for at holde forretningen kørende under nedlukningen, og det har vist sig at være så stor en succes, at de nu konverterer bøfhuset til en decideret sushirestaurant.
Copy link address
Christine Aagaard Kragh CAK@jv.dk
Annonce
Lin Feng kom fra Kina til Danmark i 1997 og arbejdede på flere restauranter i både København og Esbjerg, før hun og manden Gong Yao åbnede restaurant Big World og siden Kong Svends Bøfhus i Varde. Nu laver de Kong Svends Bøfhus om til Kaito Sushi, som åbner 12. maj. Foto: Christine Aagaard-Kragh
At fremstille sushi tager tid, for hvert enkelt stykke skal pyntes flot. Til den nye sushirestaurant kommer der to nye sushikokke, men mange af tjenerne vil man kunne genkende fra Kong Svends Bøfhus. Foto: Christine Aagaard-Kragh
Det var succesen med sushi som takeaway under corona-nedlukningen, der fik overbevist Lin Fengs mand, Gong Yao, om, at Varde er helt klar til en sushirestaurant. En del kunder har hentet sushi fast hver weekend, og flere har fortalt, at de plejede at køre helt til Esbjerg efter det. Foto: Christine Aagaard-Kragh
En af Lin Fengs personlige favoritter, når det kommer til sushi, er stykkerne med crispy rejer. De er generelt populære. Og indbydende at se på. Foto: Christine Aagaard-Kragh
12. maj er det muligt at gå på sushirestaurant og nyde nogle lækre stykker a la disse. Foto: Christine Aagaard-Kragh