Annonce
Ugeavisen Vejen

Nybolig Vejen skifter hænder

Tind Fjord overtager rollen som indehaver efter Line Strøm i Nybolig Vejen. Foto: PR
Daglig leder Tina Fjord overtager indehaverrollen efter Line Strøm i Nybolig Vejen.

Vejen: 1. maj 2021 var der skiftedag i Nybolig Vejen. Line Strøm, der havde været indehaver af forretningen siden 2011, havde på grund af helbredsmæssige årsager valgt at give stafetten videre til daglig leder Tina Fjord, som nu er indehaver af Nybolig Vejen. Line Strøm forlader dermed forretningen.

- Det har været en spændende rejse, og jeg ønsker Tina Fjord held og lykke med den fortsatte rejse, som hun er på med det øvrige personale, siger Line Strøm.

Naturligt skridt

For Tina Fjord er det et naturligt skridt at blive indehaver af en forretning, som i hendes tid som daglig leder har fordoblet sine markedsandele.

- Sammen med det dygtige team kommer jeg til at drive forretningen videre i den ånd og med den vækststrategi, som vi har lagt sammen. Det håber jeg, at vores kunder fortsat vil kvittere os for, siger Tina Fjord.

Tina Fjord har været ejendomsmægler i Vejen siden 2000 og føler stadig, at der er meget mere hun skal nå.


Det har været en spændende rejse, og jeg ønsker Tina Fjord held og lykke med den fortsatte rejse, som hun er på med det øvrige personale.

Line Strøm


- Vi håber da på at øge vores markedsandele yderligere, men ikke mindst at gøre en forskel for endnu flere kunder som står over for et boligskifte. At være ejendomsmægler er en livsstil, hvor man får energi af tilfredse kunder. Så længe det er udgangspunktet, er jeg ikke i tvivl om, at vi sammen kommer til at tage Nybolig Vejen til næste niveau, siger Tina Fjord.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Sådan husker du mig-tiden: Fem gode råd til dig, der glemmer at prioritere dig selv

Ugeavisen Vejen

Linda P kommer til Vejen

Annonce