Annonce
Gadeidtræt

Idrætsforening byder stadig på aktiviteter

Livsglæden og energiniveauet var i top på seneste #GåMedSSB. Her er det Bianca Pedersen, der brillerer i forårssolen. Foto: Beatriz Pedersen

SSB - Vesterbros Idrætsforening  har været helt lukket ned siden december på grund af Corona. Men det stopper ikke den aktive forening i at lave arrangementer for medlemmerne. #GåMedSSB, hvor medlemmerne er gået tur sammen hver for sig, er det seneste tiltag fra idrætsforeningen, der har hjemsted på Valdemarsgade.

- I en tid hvor vi savner at mødes om idrætten og dyrke fællesskabet, har vi forsøgt at bevare det stærke sammenhold, vi har i SSB – både med det her arrangement, men også med de øvrige initiativer foreningen laver, siger projektleder for #GåMedSSB Louise Alnøe, der er ansat i gymnastikafdelingen i SSB.

Hver fredag kan medlemmerne på SSB’s sociale medier finde ugens weekendaktivitet, der opfordrer til at tage familien med ud i den friske luft og opleve både København og naturen. For eksempel har der været BYG-ET-MONSTER-konkurrence og små trænings- og dansevideoer for hele familien. I gymnastikafdelingen har man blandt andet lavet fælles dansetræning og fælles styrketræning – alt sammen hjemmefra, hver for sig.

Annonce

Næste #GåMedSSB løber af stablen søndag 4. april, hvor man går sammen hver for sig. Det bliver i en særlig påskeudgave, hvor der vil blive lagt påskeæg ud forskellige Vesterbro.

Du finder flere af SSB's begivenheder via idrætsforeningens Facebook-side, som du finder her.

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Købte en pistol og 50 patroner i København: 24-årig får ti års fængsel og udvises for terrorforsøg

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Alarm112

Mand stukket med kniv i lår og skulder i København

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Nordmand sælger københavnsk hotel for 600 millioner kroner

Mest læste

Seneste nyt

Annonce