Annonce
Viborg Nyt

Dedikeret bilmand tilbage hos Sølvsten Biler

Kim Bøgh er tilbage i folden hos Sølvsten Biler, hvor han skal være salgsansvarlig for Skoda. Pressefoto
Kim Bøgh var tidligere ansat som salgsrådgiver hos Sølvsten Biler gennem 16 år. Nu er han vendt tilbage til virksomheden som salgsansvarlig for Skoda Biler.
Annonce

Kim Bøgh, 51 år, bosat i Bjerringbro, er en kendt skikkelse i den viborgensiske bilverden, hvor han har tilbragt det meste af sit voksenliv.

"Det meste" kan endda godt tages rimelig bogstaveligt, for de mange lange arbejdsdage har aldrig været en belastning for Kim Bøgh, tværtimod. Han lever og ånder for sit job, for biler, for salg og for sine kunder.

Erhvervskarrieren blev ellers grundlagt med et elevjob på kontoret hos Grundfos fulgt op af forskellige jobs i koncernen og suppleret af en merkonomeksamen i økonomi.

Forventningen var nok "noget med tal" - for eksempel revisor. Men den unge Kim Bøgh havde i hele sin barndom og ungdom været bilgal. Han vidste alt om alle biler, nørdede med kendskab til nummerplader og var vel dårligt fyldt 18, før han selv havde sin første bil.

Så det var den vej, han skulle. Han søgte derfor med lys og lygte efter en elevplads i et bilfirma, og i 1994 kom han til Opel i Aalborg. Den lange vej mellem Aalborg og Bjerringbro var jo ikke et problem, når man nu elskede at køre bil. Det varede så kun indtil en lokal forhandler i Viborg så potentialet i den unge mand med langt til arbejde. Og i 1996 førte det til en ansættelse hos Dahl Petersen i Viborg, indtil han to år senere bogstavelig talt blev hentet ind i salgsteamet hos Sølvsten Biler på Falkevej af en lige så ung salgschef Steffen Christensen (nuværende ejer og direktør for Sølvsten Biler).

Det var et godt match, i hvert fald varede ansættelsen i 16 år, hvor Kim Bøgh var en afholdt medarbejder og opbyggede en stor og loyal kundeportefølje.

I 2014 kom der så et fristende tilbud om medejerskab af Maul Biler (Skoda og Nissan), som førte ham til Skanderborg, indtil muligheden viste sig for at "komme hjem" og tage ansvar for Skoda Viborg hos Sølvsten Biler den 1. september i år.

Det kunne Kim Bøgh ikke sige nej til, og det har da også nærmest været som at komme hjem til familien til jul, fortæller han og supplerer med, at det faktisk ikke er enestående - flere kolleger er ligeledes kommet tilbage til Sølvsten Biler.

Hvorfor? – jo, Kim Bøgh mener blandt andet, at det skyldes en helt speciel teamspirit. Kollegerne kan ganske enkelt lide hinanden, og der er et rigtig godt arbejdsmiljø.

Samtidig er virksomheden så stor, at der konstant er muligheder for udvikling. Med de fire mærker Volkswagen, Skoda, Seat og Audi på samme adresse - og som helt med fremme med elbiler og den nyeste teknik på alle fronter - bliver hverdagen aldrig kedelig.

I sin sparsomme fritid har Kims familie klart første prioritet: Lissy, som er frisør, datteren Maria på 21 år, som uddanner sig til dyrepasser og Mads på 18, som er i kokkelære. Lidt løb bliver det også til, og familien glæder sig til igen at kunne rejse ud og se mere til verden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Kan der være for meget kultur?

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Jubilæum hos lokal VVS'er

Viborg Nyt

Intimkoncert på keramikværksted

Viborg Nyt

30 år hos Jørgen Olsen A/S

Viborg Nyt

Jensens Bøfhus overlever i Viborg

Viborg Nyt

Heldagskursus i akvarelmaleri

Viborg Nyt

Lok ungerne udendørs trods regn og rusk

Viborg Nyt

Er du alene… eller er du ensom?

Annonce