Annonce
Viborg Nyt

Guld & Rod i fusion: Giver grobund for nye butikker

Genbrugsbutikken Guld & Rod fusionerer med Reshoppit.dk - og det skal give flere butikker på Sjælland. Arkivfoto: Preben Madsen
Guld & Rod, som har en afdeling i Viborg, fusionerer med Reshoppit.dk. Butikkerne fortsætter dog driften separat, og fusionen giver samtidig en kapitalindsprøjtning, der skal bruges til at åbne flere butikker på Sjælland.
Annonce

Viborg: De sælger begge genbrugsvarer. Men hvor Guld & Rod’s koncept appellerer til nysgerrig rundtur mellem reoler med et mangfoldigt udvalg, så er Reshoppit.dk i den mere eksklusive ende af loppe-spektret med luksusvarer og second hand designertøj.

Trods forskellen i udbud og målgruppe følger de to kæder dog tilnærmelsesvist samme koncept, hvor private kan leje en stand, fylde den med second hand varer, og så klarer butikken resten, og denne lighed bliver nu cementeret i fusionen af Guld & Rod og Reshoppit.dk.

De tilsammen 10 eksisterende butikker, foruden to nye åbninger i foråret, vil fortsat blive drevet separat, så fusionen skal - udover kapitaltilførsel - primært bidrage med et stærkt samarbejde, vidensdeling og synergi til glæde for kunder og fremtidige franchise-tagere.

Det kommer dog ikke til at betyde det store for afdelingen i Viborg. Men virksomheden bag får formentlig vokseværk, da fusionen også giver en kapitalindsprøjtning, som efter planen skal bruges til at udvide antallet af Guld & Rods nuværende syv butikker. De nye butikker skal åbnes på Sjælland, som allerede har sin første butik undervejs i Korsør.

- Med kapitaltilførslen fra fusionen kan vi nu få opfyldt drømmen om at tilbyde stande endnu flere steder i landet, og vi kan ikke vente med at udbrede vores koncept til Sjælland, som vi ser enormt potentiale i. Vores håb og forventning er, at der er en masse guld i gemmerne i de sjællandske hjem, og at mange er ivrige efter at gøre en god handel og skåne miljøet, siger direktør i Guld & Rod, Jesper Petersen, i en pressemeddelelse.


Med kapitaltilførslen fra fusionen kan vi nu få opfyldt drømmen om at tilbyde stande endnu flere steder i landet, og vi kan ikke vente med at udbrede vores koncept til Sjælland, som vi ser enormt potentiale i.

Jesper Petersen, direktør i Guld & Rod


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Viborg Nyt

Ny ung filialdirektør hos Nordea

Viborg Nyt

Kan kunsten redde verden?

Viborg Nyt

Se din partner med nye briller

Viborg Nyt

Hvorfor skrive en "ikke-historie"?

Annonce