Annonce
Viborg Nyt

Nordre skoles store julemarked blev virtuelt

Der var fællessang - hver for sig - til julemarked på Nordre Skole i weekenden. Privatfoto
Annonce

Viborg: Børn og voksne fra 250 stuer tog del i det virtuelle julearrangement "Nordre Skole synger – sammen hver for sig", da det traditionsrige julemarked på Nordre Skole måtte aflyses.

Julen er en tid med mange dejlige traditioner. En af dem der fylder rigtig meget for børnefamilierne i Viborgs Nordby, er det store julemarked på Nordre Skole, hvor 700 deltagere normalt samles den sidste lørdag i november. Men ikke i år. I år har corona gjort det umuligt at afholde det arrangement, der ellers har været afholdt på denne dag i flere årtier.

En gruppe forældre valgte at tage juleskeen i den anden hånd og lykkedes med at stable et stort virtuelt arrangement på benene, med fælles julebagning og fællessang.

- Vi kan ikke blive ved med at aflyse alting og vente på at alt det her går over. Her værner vi om fællesskabet, og det var fantastisk at opleve den store opbakning. Vi kunne løbende følge med i, hvad der skete rundt om i stuerne og køkkenerne, da der blev chattet på livet løs og rigtig mange delte billeder undervejs, fortæller Rikke Lyng Lauridsen, fra Støttekredsen for Nordre Skoles elever.

Arrangementet blev stablet på benene ved hjælp af en masse frivillige kræfter og med støtte fra Gastro Catering, Jyske Bank, Durups Køreskole, Plantorama, Peter Larsen Kaffe og Sportigan.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Danmarks Indsamling: En Viborg-sag

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Tag på oldtidsløb i Hvolris

Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Annonce