Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Sender til hele landet: Majbritt sørger for garn til hungrende strikkere

Majbritt Høy Nissen bruger formiddagene i sin butik Knit Happens, hvor hun finder garn til de projekter, kunderne ønsker at gå i gang med, og så sender hun garnet til dem. Foto: Mette Christine Schulz
Majbritt Høy Nissen bruger formiddagene i sin butik Knit Happens på at sende garn ud til kunder, inden hun tager hjem og kører hjemmeskole for sine børn.
Annonce

Aabenraa: - Det er en stor kontrast. Fra en vild december til der nu er helt stille.

Men selvom der er helt stille på gågaden i Aabenraa med nedlukningen af de fysiske butikker, så har Majbritt Høy Nissen valgt at bruge formiddagene i sin specialbutik Knit Happens i Nørreport på at finde og sende garn afsted til de hungrende håndarbejdere, som sidder derude og venter.

- Vi ved jo fra nedlukningen i foråret, hvordan der blev strikket og lavet håndarbejde, og allerede inden jul var der nogle kunder her, som var lidt paniske med udsigten til endnu en nedlukning. De ville ikke sidde der og mangle garn, fortæller hun.

Derfor bruger hun et par timer om formiddagen i butikken, mens hendes mand tager sig af hjemmeskolen, og så bytter de ved middagstid.

- Jeg gør det for at være der for kunderne, og jeg får da pakket til en del projekter. De første tre dage sendte jeg 25 pakker afsted, og det var ikke kun til Aabenraa. Men det er da dejligt, at vi kan få varerne leveret via aabenraashop.dk. Der er også nogle, som vælger at køre herind, og så stikker jeg lige en pose ud af døren til dem, fortæller hun.

Garn to go hos Knit Happens sker både via de sociale medier, sms'er eller opkald, og der går ikke en dag uden, at Majbritt Høy Nissen er forbi citychef Dorthe Hilbigs kontor med en pakke, der skal leveres til en kunde i Aabenraa Kommune.

- Hvis jeg er der for kunderne nu, så er de der måske også for mig bagefter. Kunderne har været søde hele tiden, og på den her måde kan vi være der for hinanden, siger Majbritt Høy Nissen.


Vi ved jo fra nedlukningen i foråret, hvordan der blev strikket og lavet håndarbejde, og allerede inden jul var der nogle kunder her, som var lidt paniske med udsigten til endnu en nedlukning. De ville ikke sidde der og mangle garn.

Majbritt Høy Nissen, Knit Happens


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce