Annonce
Brædstrup Avis

Rom gav enmands-firma et boost

Theis Steen Hansen stiftede Water Of Life i 2015, og han har fået mere og mere at lave. Foto: Peter Hald
Water Of Life i Brædstrup fik turbo på med "Bakkelandets Rom", der har skaffet en mindre formue til byfest.

Brædstrup: "Bakkelandets Rom" er titlen på en rom, der har en ganske særlig betydning i Brædstrup. I juni anskaffede Theis Steen Hansen, indehaver af spiritusforretningen Water Of Life, en større mængde rom fra Venezuela, og disse flasker blev forsynet med etiketten "Bakkelandets Rom".

Det hele gik nemlig ud på at skaffe penge til Bakkelandets Byfest i Brædstrup, en opgave, der ellers ville have været temmelig svær i disse corona-tider.

Men "Bakkelandets Rom" blev sat til salg i SuperBrugsen, Rema 1000 og Water Of Life, og for hver flaske er der gået 50 kroner til byfesten.

Annonce

Theis Steen Hansen kan nu konstatere, at interessen har været meget stor:

- Vi nærmer os 500 solgte flasker. Det vil sige, at vi er tæt på at have indsamlet 25.000 kroner til byfesten, fortæller han.

Og det er ikke slut endnu:

- Her op til jul laver vi noget sjov med at sætte nissehuer på flaskerne, og vi regner da med, at der bliver afsat en del romflasker til julegaver, siger han.

Så sandsynligvis kommer der mere end 25.000 kroner ind til byfesten, der efter planen skal afholdes i Folkeparken i maj 2021.

Fik mere travlt

"Bakkelandets Rom" var med til at give Water Of Life et boost, for pludselig var forretningen, der holder til i det gamle vaskeri på Bredgade, blevet kendt langt ud over bygrænsen.

Faktisk fik Theis Steen Hansen så meget blod på tanden, at han opsagde sit faste job som landbrugskonsulent for at koncentrere sig 100 procent om forretningen.

- Det er lidt pudsigt... jeg har mere travlt end nogensinde før, siger Theis Steen Hansen.

Og han skruer ikke ned for blusset, selv om corona-epidemien og de mange restriktioner gør det vanskeligt at drive forretning.


Jeg har mere travlt end nogensinde før,

Theis Steen Hansen


- Jeg udvider åbningstiderne fra 1. november til og med december. Så bliver der flere åbningsdage, nemlig fra tirsdag til fredag fra 10 til 17.30 og lørdag fra 10 til 13, fortæller Theis Steen Hansen, der hidtil kun har haft to ugentlige åbningsdage. Men nu bliver det altså fem.

Oprindeligt var Water Of Life en ren webshop, da den blev startet i 2015, og nethandel er stadig en vigtig faktor. Men da forretningen fik de nye lokaler i kælderen under det gamle vaskeri, blev der satset mere på den fysiske handel.

Annonce

Smagsprøver med begrænsninger

Corona-mæssigt er det ikke det store problem at udvide åbningstiderne, men det er anderledes, når det gælder smage-arrangementer.

Smage-arrangementer er en vigtig del af aktiviteterne, og Theis Steen Hansen lancerer som noget nyt nogle torsdags-smagninger fra november. Men det bliver under nøje hensyntagen til de gældende corona-regler:

- Vi kan jo højest være 10 personer - inklusive mig selv - til disse smagninger, og jeg har valgt at følge retningslinjerne for restauranter. Det vil sige, at vi har mundbind på, indtil vi sidder ned, forklarer Theis Steen Hansen.

Coronaen har betydet, at Water Of Life har fået aflyst en hel del firma-arrangementer, men trods begrænsningerne kan Theis Steen Hansen holde skruen i vandet.

Som nævnt øger han aktivitetsniveauet, og han har også fået mere på hylderne. Blandt andet er vinudvalget udvidet, efter at han har indledt et samarbejde med Haller Vine.

Apropos samarbejde medvirker han i et tapas-arrangement på Pejsegården søndag 1. november, og arrangementet bliver skruet sammen, så det passer til corona-reglerne.

- Ved dette arrangement lancerer jeg "Bakkelandets Rom" i en ny udgave. Det er en rom fra El Salvador, som deltagerne kan få lov til at smage, fortæller Theis Steen Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Brygger Olsen besøger Fru Skov

Brædstrup Avis

Ingen kemi i Ring Sø

Erhverv

VVS-firma har fået en el-afdeling

Brædstrup Avis

Havekredsen rykker ud

Erhverv

Nannas neglesalon er kommet på landkortet

Brædstrup Avis

Stjernholm holder Havens Dag

Annonce