Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Firserne vender tilbage

Dodo and The Dodo's skal bringe nostalgien helt op at koge i Esbjerg den 7. maj. Foto: pr

Herligt: Den 7. maj 2022 bliver en festlig dag. Et godt bud er, at der vil blive skrålet. Og danset. Og krammet. Og den glade anledning er, at musikmanden Søren Højberg sammen med en række samarbejdspartnere reintroducerer det, der gjorde Esbjerg til noget helt særligt på festivalområdet, nemlig en vaskeægte 80’er festival.


Jeg har fået hundredvis af henvendelser fra personer, der ønsker 80’er festen genoplivet. Og nu har jeg overgivet mig.

Søren Højberg


Annonce

De musikalske godbidder vil Back to Back, Rocazino, Moonjam og Dodo and the Dodo’s sørge for. Og det er jo nogle af de grupper, der var med til at definere 80’erne som det popglade årti. Og for at få skruet ekstra op for stemningen, så har man hyret Carsten Agerbæk og Thomas Kristensen ind som dj’s, og de plejer at være gode til at sætte gang i enhver fest.

Søren Højberg siger i en pressemeddelelse:

- Jeg har fået hundredvis af henvendelser fra personer, der ønsker 80’er festen genoplivet. Og nu har jeg overgivet mig. Vi genopliver festen med alt, hvad der hører til. 100 procent fest og god musik. Naturligvis skal Esbjerg ha’ en 80’er fest. Det bliver helt kanon, siger Søren Højberg, hvis firma - SHB Booking - er arrangør af Esbjerg 80’er Fest, og som tidligere stod bag Esbjerg Rock Festival og et utal af koncerter.

Billetsalget er gået i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce