Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Hole in one: Contea indgår stort sponsorat

Contea har indgået et to-årigt sponsorat med en af de danske top-golfspillere på Europatouren. Der er tale om Joachim B. Hansen, og sponsoratet er Conteas hidtil største sponsorat. Foto: Privat
Forsikringsmæglerfirmaet Contea med hovedsæde i Esbjerg har indgået sit hidtil største sponsorat.
Annonce

Forsikringsmæglerfirmaet Contea med hovedsæde i Esbjerg har gennem en årrække støttet en række lokale sportsklubber og organisationer. Esbjerg Energy, EFB, Team Esbjerg, Knæk Cancer, Scleroseforeningen, Familier til kræftramte børn og Danske Hospitalsklovne er blot nogle af dem, der nyder godt af Conteas gavmildhed.

Nu har firmaet så indgået et to-årigt sponsorat med en af de danske top-golfspillere på Europatouren. Der er tale om Joachim B. Hansen, og sponsoratet er Conteas hidtil største sponsorat.

- Sponsoratet er etableret efter flere snakke med hans manager. Vi var ude efter noget nyt og har i ejerkredsen en stor forkærlighed for golf, hvorfor vi søgte den vej. Vi ville gerne hæve barren lidt, udover det lokale idrætsliv, som vi jo også støtter, og søgte derfor en dansk idrætsmand/kvinde med stort potentiale, og som, med succes, begår sig på den internationale scene, fortæller administrerende direktør i Contea Lars Steen Nielsen til Ugeavisen Esbjerg og tilføjer:

-  Jeg kan ikke oplyse den nøjagtige størrelse jf. aftalen, men det er et pænt stort sponsorat. Vi har mange kunder, forretningsforbindelser og kontakter, som opererer globalt, og derfor tænkte vi, at et sådan sponsorat ville passe ind i vores voldsomme vækststrategi og vores ønske om at være synlige og kendte udover Danmarks grænser.

Annonce

Har det, der skal til

Lars Steen Nielsen fortæller, at man naturligvis også er glad for og stolte af at kunne støtte lokale sportsklubber samt gode formål og mennesker, som har brug for støtte og hjælp.

- På den måde er vores sponsorstrategi tredelt. En lokal del, som også er betydelig, en velgørende del, som ligger os meget på sinde og så nu en mere global del. Den sidste er selvfølgelig lidt mere chancebetonet, siger Lars Steen Nielsen og uddyber:

- Hvis Joachim virkelig bryder igennem indenfor de kommende år, vil vi få en kæmpe eksponering på en stor scene, og gør han ikke, ja så har aftalen med ham måske ikke helt så stor værdi. Vi tror dog på, at han vil præstere flot internationalt de kommende år, siger Lars Steen Nielsen, som kun kender Joachim B. Hansen af navn og gennem tv.

- Valget faldt på ham, fordi han dels er etableret på Europatouren og dels har det, der  - efter vores vurdering - skal til for at kunne vinde de helt store turneringer, smiler Lars Steen Nielsen, mens Joachim B. Hansen selv siger til Ugeavisen Esbjerg:

- Contea er én af de bedste indenfor deres område, og jeg er stolt over samarbejdet med Contea. Deres støtte vil hjælpe mig på min vej op i toppen af verdensranglisten. Jeg er sikker på, at vores samarbejde vil blive en succes. Jeg kan ikke vente med at se, hvad fremtiden bringer.


Hvis Joachim virkelig bryder igennem indenfor de kommende år, vil vi få en kæmpe eksponering på en stor scene, og gør han ikke, ja så har aftalen med ham måske ikke helt så stor værdi.

Lars Steen Nielsen, administrerende direktør Contea.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

De blå døre åbner

Ugeavisen Esbjerg

Farvel til fnat

Ugeavisen Esbjerg

Håndspritten har sine bagsider

Annonce