Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Derfor er købmand færdig i Rema 1000: Aflønnede ansatte med varer

Siden 2006 har Chano Nymann været byens købmand i Rema 1000. Hans hustru Marianne Nymann forklarer nu i et opslag på Facebook, hvad der ligger bag den pludselig afsked. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
En vred og skuffet Marianne Nymann fortæller nu på Facebook, at en ekstra aflønning ud over den kontante afregning er baggrunden for sin mands pludselige afgang fra Rema 1000.

Hedensted: Det var ikke tale om en frivillig beslutning, da Chano Nymann tirsdag havde sidste arbejdsdag som købmand hos Rema 1000 i Hedensted.

Det bekræfter hans hustru Marianne Nymann nu på Facebook.

I et opslag beskriver hun - der i årevis ligeledes har haft sin daglige gang i butikken på Overholmvej - hvordan Chano Nymann har aflønnet enkelte medarbejdere med varer.

Annonce

Det blev efterfølgende opdaget, da en mangeårig medarbejder fortalte om forholdet til hovedkontoret.

- Lige nu er vi begge kede af det - vrede - skuffede og udbrændte, skriver hun.

Kommunikationschef Jonas Schrøder har tidligere til Folkebladet bekræftet, at Chano Nymann havde sidste dag i Rema 1000 i tirsdags. Han ønskede dog ikke at uddybe, hvad der lå bag den pludselig afsked.

Folkebladet ville gerne have spurgt købmandsparret ind til, hvad baggrunden for den ulovlige aflønning var. Marianne Nymann oplyser dog til Folkebladet, at der for nuværende ikke er overskud til at uddybe opslaget yderligere.

Ser frem til normalt familieliv

Kulminationen på mere end 14 år som købmand kom, efter at parret det seneste halve års tid havde overvejet at skabe sig en ny hverdag.

For lange arbejdsdage, for meget stress, for meget afsavn og ikke mindst slidte kroppe var nemlig prisen, der fulgte med det økonomiske overskud og også sjove stunder med loyale kunder, skriver Marianne Nymann.


Jeg magter ikke nedladende kommentarer omkring den måde, vi er stoppet på. Det var ikke vores hensigt, at det skulle ende sådan. Tænk på, at lige nu er en hel familie med børn ramt af Chanos handlinger.

Marianne Nymann, på Facebook


I sidste ende blev valget så at sige truffet for dem, da den ulovlige aflønning blev opdaget.

- Inderst inde ser vi også muligheden for at kunne få et normalt liv. Et liv, hvor der er tid til at leve. Vi oplevede jo for fem år siden, da vores søn fik en hjerneblødning og var i overhængende livsfare, hvor hurtigt livet kan ændre sig, og hvor sårbart livet er, skriver hun.

Det vides ikke, hvornår en ny købmand står klar til at overtage butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik: Det er en myte, som politiske modstandere vil pådutte Nye Borgerlige, at vi ønsker at fjerne ydelserne fra de ældre

Annonce