Annonce
Indre By

Inspiration: Oplev København i børnehøjde - og med varm kakao

Kaffe Karmas kaffecykel byder på børnekort til skønne aktiviteter i byen og sammen med kortet kan du få en kop gratis varm kakao. Foto: Kaffe Karma
En dag i København er altid et hit – både hos børn og voksne. City Hearts nye aktivitetskort til børnefamilier giver gode ideer til, hvad I kan opleve i hovedstaden, og ved køb af børnekortet får børnene også en gratis kop kakao ved Kaffe Karmas kaffecykel.

I år vælger mange børnefamilier at holde ferie i Danmark, og en del af dem vil blandt andet besøge hovedstaden. København byder på masser af børnevenlige aktiviteter og steder, der er spændende at se for store og små i familien.

Hvis I har brug for vejledning til oplevelser i byen, så er der inspiration og gode ideer at få i City Hearts nye aktivitetskort for børnefamilier. Kortet er fyldt med gode oplevelser til børnene, forslag til legepladser og gratis ting at lave, tips til lokale butikker og ikke mindst lokale underholdningsmuligheder. De vedlagte klistermærker kan bruges til at fantasere, fortælle historier og mindes jeres oplevelser.

Med børnekortet i hånden kan I besøge Kaffe Karma Barista-cyklerne ved Hovedbanegården eller Nørreport Station og få en gratis kop varm kakao.

Annonce

Det er to unge iværksættere, der står bag City Hearts. Pernille Olsen er mediegrafiker og Marie Bennike er designteknolog.

Ideen til projektet fik Pernille for nogle år siden, da hun var på ferie med sin familie i Rom.

- Vi havde fået at vide, inden vi tog afsted, at der var mange turistfælder med pizza og pasta. Så det var lidt svært at finde nogle af de der lokale, unikke steder, men så faldt jeg over en app med vejviser til spændende lokale steder, som romerne havde udvalgt. Jeg tænkte straks, at det var en god ide og at det kunne man også gøre i København – lave kort til spots og steder, folk normalt ikke ser, fortæller Pernille Olsen.

At have hjertet på rette sted

City Hearts har de seneste år arbejdet med at producere bydelskort fra hovedstadens bydele. Resultatet er, at mere end hundrede hjerter med engelsk tekst og grafik, har fået en unik mulighed for at vise udenlandske turister vej til lokale steder, unikke cafeer og butikker, som de ikke normalt ville søge hen til, fordi de ligger lidt uden for de klassiske seværdigheder i byen.

Få gode ideer og inspiration med City Hearts Børnekort. Foto: City Hearts

- Vi er ikke sociale pionerer, vi driver en forretning, men vores koncept har fra starten handlet om at gøre en forskel for de små skønne, men ukendte erhvervsdrivende, der ikke altid har muligheden for at markedsføre sig selv, så på den måde kan man godt tale om at vi har en social vinkel, siger Pernille Olsen.


Vores koncept har fra starten handlet om at gøre en forskel for de små skønne, men ukendte erhvervsdrivende, der ikke altid har muligheden for at markedsføre sig selv.

Pernille Olsen, medejer af City Hearts


Henover sommeren samarbejder City Hearts med Kaffe Karma om at skabe gode oplevelser for børnefamilier i København med børnekort og varm kakao. Kaffe Karma er en socialøkonomisk virksomhed i København, der ansætter hjemløse og socialt udsatte med psykiske lidelser. Filosofien bag er, at mennesker rejser sig, når de får lov til at være noget for nogen. Projektet modtager støtte fra A.P. Møllers støttefond.

City Hearts og Kaffe Karma kalder deres initiativ for ”et lille samarbejde, der handler om at have hjerterne på rette sted”.

Børneaktivitetskortene kan fås på City Hearts hjemmeside www.cityheart.dk

De kommer som en lille pakke til introduktionspris på 39,95 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

#72timer: Det handler om mennesker

Annonce