Annonce
Indre By

Strommas direktør Mads V. Olesen modtager pris: Ildsjæl med vind i håret

Mads V. Olesen, Strommas direktør, får overrakt prisen City Spirit of the Month med diplom, blomster og en flaske rosévin af KKC- direktør John Hansen. Foto: KKC
Mads V. Olesen, direktør for Stromma, der driver Kanalrundfarten og de velkendte Hop On og Hop Off busser har netop fået overrakt juli-udgaven af prisen City Spirit of the Month.
Annonce

Strommas direktør Mads V. Olesen gør noget særligt for København. Det mener KKC, som fredag var på besøg hos Stromma i Nyhavn for at hædre Mads V. Olesen med prisen City Spirit of the Month.

”Mads V. Olesen er en ildsjæl for indre by. Han skaber oplevelser og er med til at binde kultur og erhverv sammen. Han spiller en betydende rolle for København for både byens erhvervsdrivende, beboerne og besøgende”. Sådan lyder det i KKC´s begrundelse for at give prisen til Strommas direktør.

I motivationen for at hædre direktøren fremhæver KKC, at han også er en stor aktør og drivkræft for at Copenhagen Light Festival stadig eksisterer. Desuden at han har bevaret et godt humør og positiv indstilling under coronakrisen, som også har ramt Stromma med manglende turisme til kanalrundfart og Hop On og Hop Off busserne i København.


Han skaber oplevelser og er med til at binde kultur og erhverv sammen.

KKC


- Denne gang uddeler vi Copenhagen Spirit Award til en person, der om nogen lever i en rutchebane i øjeblikket. Han er i underholdningsindustrien, men hvis man spørger ham, har han nok svært ved at finde de underholdende momenter i øjeblikket. Han er ansvarlig for vel omkring 20 både der sejler kanalrundfart, normalt alle på vandet, men i øjeblikket kan han mønstre 3-6 og den samme historie gentager sig når samtaler falder på hans Hop On og Hop Off busser, hvor de vist alle sammen i dag står uden nummerplader. Alligevel står Mads V. Olesen, direktør for Stromma, her og smiler bredt, hvilket jeg har lært er hans varemærke, sagde KKC-direktør John Hansen i sin tale, da prisen blev overrakt i Stromma. Med prisen fulgte diplom, blomster og en flaske rosévin.

Annonce

Om KKC

KKC – KBH Commerce & Culture er en interesseorganisation, der samler og repræsenterer detail- og erhvervsvirksomheder, med det overordene sigte at arbejde for en levende by. Formålet med foreningen er at være indre bys samlede stemme i forhold til politikere og myndigheder og at styrke sammenholdet mellem medlemsvirksomhederne samt at udbrede kendskabet til indre by som levende, åben og attraktiv.

Prisen City Spirit of the Month uddeles en gang om måneden. Den gives til en organisation eller person, der har spillet en betydelig rolle i at gøre Københavns centrum til et attraktivt område for både borgere, besøgende og erhvervsliv. Prisen blev indstiftet i september 2019 og blandt tidligere modtagere er bl.a. Hatteforretningen Petitgas, Rundetårn og De bemandede toiletter på Amagertorv og Nyhavn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Indre By

Røde Kors har brug for din hjælp

Annonce
Forsiden netop nu
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

CORONA

Populært julemarked er aflyst

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce