Annonce
Ugeavisen Kolding

Aktivitetsbane i Vonsild bliver realitet efter donation fra Salling Fondene

Vonsild Fodboldklub har i flere år arbejdet for at finde penge til at etablere en aktivitetsbane og kunstgræsbane ved Vonsild Skole. Tidligere i år fik Vonsild Fodboldklub også en bevilling fra Kolding Kommune. Donationen fra Salling Fondene skal gå til etablering og materialer til aktivitetsbanen. Det er varehuschef hos Bilka Kolding, Morten Johansen, der har indstillet projektet om en aktivitetsbane i Vonsild til at modtage donationen. Pressefoto

Kolding: Balance, koordination, udholdenhed og kondition. Det er blot nogle af de ting, som borgere i Vonsild snart kan træne på en nye handicapvenlig aktivitetsbane, efter Vonsild Fodboldklub har modtaget en donation på 200.000 kroner fra Salling Fondene via Bilka Kolding.

Den nye aktivitetsbane ved Vonsild Skole, har været på tegnebrættet i over halvandet år, og kan nu endelig blive en realitet.

- Det er fantastisk, at det endelig lykkedes at få en aktivitetsbane i Vonsild. Det betyder meget for os, at vi får en aktivitetsbane, som alle i Vonsild kan bruge. Det giver børn og unge mulighed for at kunne bevæge sig mere på en sjov måde. Samtidig skal aktivitetsbanen fungere som et socialt samlingspunkt for fodboldklubben og resten af byens borgere, hvor du kan møde nye mennesker og samtidig få motion. Vi er utrolig taknemmelige og glade for støtten fra Salling Fondene og Bilka Koldings indstilling af projektet, siger Frank Olesen, der er projektleder for Vonsild Fodboldklub, der står bag projektet.

Annonce

Også eleverne på Vonsild Skole får glæde af aktivitetsbanen, der efter planen skal stå færdig efter sommerferien. Eleverne vil både kunne bruge de forskellige træningsredskaber, aktiviteter og spille fodbold på den lille ottekantede streetfodboldbane.

Vonsild Fodboldklub har i flere år arbejdet for at finde penge til at etablere en aktivitetsbane og kunstgræsbane ved Vonsild Skole. Tidligere i år fik Vonsild Fodboldklub også en bevilling fra Kolding Kommune. Donationen fra Salling Fondene skal gå til etablering og materialer til aktivitetsbanen.

Annonce
Ugeavisen Kolding

Google-bil besøger Kolding på tirsdag

Annonce
Ugeavisen Kolding

Modeshow i gågaden: Børn viser det fede genbrugstøj frem

Annonce
Ugeavisen Kolding

Frivilligbeviser blev uddelt på rådhuset

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Elever fra specialskole udstiller finurlige dyr på Kolding Bibliotek

Ugeavisen Kolding

Godt nyt til Koldings bilister: Midtbyen får 350 nye p-pladser

Ugeavisen Kolding

Coding Pirates starter igen

Ugeavisen Kolding

Charlotte fik at vide, at hun ville få svært ved at tage en uddannelse: I dag driver hun sin egen virksomhed og vil hjælpe andre i samme situation

Ugeavisen Kolding

Frederik og 167 andre udviklingshæmmede skal løbe gennem Kolding sammen med Danmarks kronprinsesse

Ugeavisen Kolding

Bagedyst-vinder skal spille med i Kolding-families musical

Ugeavisen Kolding

Millionpulje skal sikre mere vild natur i Kolding Kommune svarende til 4000 fodboldbaner

Ugeavisen Kolding

Klumme: Kan lokale aktioner gøre en forskel?

Ugeavisen Kolding

Sara sælger stilfuldt modetøj i Kolding - og hendes svage side er købekager fra Dancake

Ugeavisen Kolding

Mie vil skabe podcast-miljø for byens unge: Hvis de kan i København, kan vi også i Kolding

Ugeavisen Kolding

Parklumme: Har I skænderier om de samme emner igen og igen – uden at komme videre?

Ugeavisen Kolding

Haveklumme: Tid til rhododendron

Annonce