Annonce
Ugeavisen Kolding

Scandinavian Executive Institute styrker norgessatsningen med ny country manager

Scandinavian Executive Institute styrker med ansættelsen af Tomas Arnesen virksomhedens satsning på det norske marked. Foto: Kjetil Loeite

Kolding: Kolding-baserede Scandinavian Executive Institute forstærker virksomhedens norske ben med ansættelsen af Tomas Arnesen som country manager for Norge i nyoprettet stilling.

- Med ansættelsen af Tomas Arnesen gearer vi op på det norske marked. Både for at servicere og følge op på de mange eksisterende og kommende programdeltagere og fordi vi vurderer, at det norske marked repræsenterer et stort uudnyttet potentiale inden for executive-uddannelser, siger Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute, og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at byde Tomas velkommen ombord på vores team og har stor tro på, at han er rette match med henblik på at videreudvikle det norske marked.

Annonce

Tomas Arnesen har flere end 20 års erfaring inden for ledelse, HR og kompetenceudvikling. Han har tidligere været vice president HR i norske Mamut og kommer nu fra en konsulentrolle som henholdsvis associeret partner i Franklin Covey Danmark/Norge, samt associeret partner i rekrutterings- og managementbureauet Comentor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce