Annonce
Ugeavisen Kolding

Sydbank henter erfaren investeringsmand

Michael Clausen tiltrådte den 1. marts som private banking- og investeringsdirektør i Sydbank i Kolding. Foto: Maria Tuxen Hedegaard

Kolding: Det er en bankmand med over 25 års erfaring i investering og formuepleje, der den 1. marts havde første dag som private banking- og investeringsdirektør i Sydbank i Kolding, hvor 48-årige Michael Clausen satte sig i stolen efter at have haft en stilling som investeringschef i Frøs Sparekasse.

- Jeg går meget op i, at kundeforhold er et samarbejde mellem bank og kunde, så vi giver kunderne de tilbud, der passer bedst til deres forhold. Jeg overtager et meget velfungerende hold og ser frem til at sikre, at kunderne fortsat får professionel og nærværende sparring og rådgivning, siger Michael Clausen.

Michael Clausen begyndte som bankelev i Amtssparekassen Fyn, Allerede i sit første job begyndte han at specialisere sig indenfor investering. Efter ni år i Amtssparekassen Fyn rykkede han til Frøs Sparekasse i Rødding, hvor han var med til at bygge en investeringsafdeling op. I 2004 blev han chef i investeringsafdelingen og blev siden også en del af forretningsledelsen. Michael Clausen var desuden medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i de seneste otte år.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

En historisk chance

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce