Annonce
Ugeavisen Kolding

Træningscenter lukker i Kolding: Vi har ikke kunnet holde til et helt år med corona

Crossfit-centret Mejeriet lukker i Kolding den 1. juni og har dermed sidste træningsdag for medlemmerne den 31. maj. Foto: Google Street View
Den 31. maj er der sidste træningsdag for medlemmerne af crossfit-centret Mejeriet i Olaf Ryes Gade. Den lange periode med corona-lukket har været mere, end økonomien kunne holde til, forklarer direktøren bag kæden.

Kolding: Den 1. juni er det slut med crossfit-træning hos Mejeriet i Olaf Ryes Gade 7. Efter seks år i byen har kæden Arca, som centret er en del af, valgt som konsekvens af coronakrisen at lukke afdelingen i Kolding.

- Det har simpelthen været for hårdt for de mindste af vores centre at være lukket i det meste af et år, så derfor har vi måttet træffe beslutningen om at lukke i Kolding, siger direktør i Arca, Klaus Vesti Andersen og fortsætter:

- Det har været hårdt at leve i uvished om, hvornår vi kan få lov at åbne igen, og nu kan vi desværre konstatere, at der er for langt tilbage til noget, der giver mening. Vi ved jo ikke engang, om vi kan få lov at åbne for indendørstræning igen, før vi lukker, siger Klaus Vesti Andersen.

Annonce

Et lille lokalsamfund

Kæden, som tidligere hed Crossfit Copenhagen, kom til Kolding den 1. juni 2015 og har til huse i de gamle bygninger, som har været hjem for De Danske Mejeriers Maskinfabrikker. Og de rå industribygninger har ifølge direktøren skabt rammen om en helt særlig stemning og holdånd.

- Vi synes nærmest, at vi har opbygget et lille lokalsamfund i byen nede hos os, så derfor er vi selvfølgelig virkelig ærgerlige over at lukke, særligt på grund af netop vores medlemmer, som er kommet hos os igennem mange år, forklarer direktøren.

Mejeriet har siden den 9. marts kørt med udendørs træning, men direktøren håber, at det vil kunne lade sig gøre også at invitere medlemmerne inden for til en sidste træning den 31. maj.

- Det kommer selvfølgelig an på de gældende restriktioner, men det kunne virkelig være rart, hvis det var muligt for os at få sagt ordentligt farvel eller på gensyn i et af vores andre centre, siger Klaus Vesti Andersen.

Foruden Mejeriet lukker Arca også crossfit-centret Maskineriet i Esbjerg.


Vi synes nærmest, at vi har opbygget et lille lokalsamfund i byen nede hos os, så derfor er vi selvfølgelig virkelig ærgerlige over at lukke, særligt på grund af netop vores medlemmer, som er kommet hos os igennem mange år.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce