Annoncørbetalt indhold

Derfor bør du investere i et performance mindset

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For at opnå optimal performance og vækst i en virksomhed er det vigtigt at anvende effektive metoder. En af disse metoder er Lean, som fokuserer på at reducere spild og forbedre processerne for at opnå øget effektivitet. Men for at tage det et skridt videre og opnå endnu bedre resultater, kan det være en god idé at kombinere Lean med en anden metode – nemlig Six Sigma.

Hvad er Six Sigma?

Annonce

En Six Sigma Yellow Belt uddannelse er en god start til at forstå denne databaseret tilgang til performance. Uddannelsen giver dig værktøjer og metoder til at skabe effektiviseringer, øge kundetilfredsheden og forbedre medarbejdernes trivsel. Kunden oplever variationen i processen, og ikke den gennemsnitlige performance, vi leverer, og det er vigtigt at have fokus på kundens egentlige oplevelse af processen.

Lean og Six Sigma er to metoder, der supplerer hinanden godt. Mens Lean fokuserer på at reducere spild, fokuserer Six Sigma på at forstå og forbedre processernes performance gennem dataanalyse. På denne måde kan man opnå stabile processer, der lever op til kundens forventninger.

Hvad kan man forvente på et Six Sigma kursus?

På Six Sigma Yellow Belt kurset er fokus meget praktisk orienteret, og du får ikke kun teori, men også konkrete værktøjer og øvelser, som du kan tage med hjem og bruge i din virksomhed. Med denne uddannelse i din værktøjskasse er du godt rustet til at forstå og forbedre performance i din virksomhed, og dermed drive virksomheden og dig selv mod succes – det er nemlig redskaber som du vil have med dig i alle dine fremtidige jobs. Din forståelse for performance optimering vil du kunne benytte i mange aspekter af livet, og dermed være til stor generel nytte.

Stilstand er tilbagegang

Efteruddannelse er afgørende for at kunne følge med i den konstante forandring og udvikling, der sker i erhvervslivet. Det er ikke længere tilstrækkeligt at have erhvervserfaring alene, for at kunne drive en virksomhed til succes. For at være konkurrencedygtig er det vigtigt at have en forståelse for og evnen til at anvende de nyeste metoder og værktøjer, der er tilgængelige.

Kurser som Six Sigma er et godt eksempel på en metode, der kan hjælpe virksomheder med at forbedre deres performance og effektivitet. Efteruddannelse med kurser som Six Sigma kan også hjælpe med at øge medarbejdernes trivsel og engagement, og ved at give medarbejderne de nødvendige værktøjer og kompetencer til at forstå og forbedre processerne, kan man øge deres motivation og jobtilfredshed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Nu åbner den største udstilling om dansk designer nogensinde - og du kan opleve det helt gratis

Ugeavisen Kolding

Er du studerende og lige flyttet? Sådan kan du få helt gratis møbler til din bolig på søndag

Ugeavisen Kolding

Ålegræs i vinduerne: Beboere tester ny løsning for indeklimaets skyld

Ugeavisen Kolding

Nu kommer der nyt liv i en af byens gamle Aldi-bygninger: Der var stor jubel og glæde, da vi fik beskeden

Ugeavisen Kolding

LB Bilsyn i Kolding bliver til Applus+ Bilsyn

Ugeavisen Kolding

Nyt koncept med gratis lånetrailere er kommet til Kolding

Ugeavisen Kolding

Indvielse af nyt stenrev ved Løverodde

Ugeavisen Kolding

Stor frisørsalon i midtbyen flytter for at få mere plads: Nu får den næsten 300 kvadratmeter

Ugeavisen Kolding

Storcenter udvider med legeland og bolighus: Her er status på det store byggeri

Ugeavisen Kolding

Nu er byens 18-årige fundet til royal fødselsdagsfest: Benjamin og Alberte skal til bal på slottet med prins Christian

Annonce