Annonce
Lokalavisen Assens

Fuld fart på grossistfirma efter flytning

SparePart.dk har fået mere plads at boltre sig på, efter virksomheden flyttede fra Skovvej til Vagtelvænget i Assens. Fra lageret er det fra venstre it- og webansvarlig Simon Broe Holgersen, direktør Jens Daniel Rasmussen og John Strobel, der grundlagde virksomheden i Odense og siden flyttede den til Assens. Foto: Søren Plovgaard
Grossistvirksomheden SparePart.dk flyttede i foråret fra Skovvej til Vagtelvænget i Assens. Indflytningen blev forsinket af coronakrisen, men nu er SparePart.dk igen oppe i fulde omdrejninger.
Annonce

Assens: Først var det i mange år domicil for Lokalavisen. Så købte Lone Lambert Andersen og Søren Filstrup Nielsen erhvervsejendommen i 2007 og drev virksomheden Deslers Grafisk Hus ApS på adressen, indtil de for knap to år siden valgte at flytte til nye lokaler i Erhvervspark Assens. Og for knap en måned siden rykkede firmaet SparePart.dk ind på Vagtelvænget.

SparePart.dk er en grossistvirksomhed, der sælger reservedele til mobiltelefoner via en webshop, hvor man betjener både privat- og erhvervskunder.

John Strobel grundlagde firmaet i 2003 i Odense og flyttede senere SparePart.dk til lokaler i Østergade i Assens og siden til et erhvervslejemål ved Assens Rådhus på Skovvej, hvor det blev til syv og et halvt år.

Tekniker Brian Geertsen er firmaets mand, når der skal repareres mobiltelefoner. Skifte af skærm og batteri udgør langt størstedelen af reparationerne hos SparePart.dk i Assens. Foto: Søren Plovgaard

I april 2017 blev SparePart.dk taget under konkursbegæring, og Jens Daniel Rasmussen fortsatte senere som direktør i et rekonstrueret selskab sammen med de fire tidligere ansatte, Boie Stensdal, Bjarne Jørgensen, John Strobel og Mads Rimfort, der nu udgør ejerkredsen i SparePart.dk.

- Vi valgte at sige vores lejekontrakt med LJ Ejendomme på Skovvej op i december sidste år, fordi vi var nødt til at finde nogle større lokaler til vores lagerfaciliteter, forklarer 43-årige Jens Daniel Rasmussen.

Valget faldt på ejendommen på Vagtelvænget 10, som SparePart.dk i foråret erhvervede for 1,7 millioner kroner.

Der har både været avisredaktion og trykkeri i erhvervsejendommen på Vagtelvænget 10 i Assens. I foråret rykkede firmaet SparePart.dk sine aktiviteter ind i lokalerne. Foto: Søren Plovgaard

- Vi skrev under på handlen den 6. marts og var så småt ved at komme på plads i de nye lokaler. Så sagde det bum, og landet lukkede ned få dage senere. Det samme gjorde mange af vores store kunder i butikscentrene, så vi måtte sende fem ansatte hjem på lønkompensation, forklarer Jens Daniel Rasmussen.

Annonce

Alle ansatte er tilbage

SparePart.dk åbnede igen i pinsen med den fulde stab på syv ansatte. I mellemtiden var der tid til at gøre lidt ved den indvendige del af bygningerne, hvor der er malet, lagt nye gulve og fjernet et par vægge.

- Vi er superglade for lokalerne, og vi håber på at kunne vækste de næste år. Lige nu er vi stadig kun oppe 50 procent i forhold til tidligere, siger Jens Daniel Rasmussen og tilføjer, at firmaet lige nu har store udfordringer med at få varer hjem fra Kina, som leverer op mod 90 procent af SparePart.dk's varer.

Simon Broe Holgersen og Jens Daniel Rasmussen har grund til smil. SparePart.dk er ved at komme op i omdrejninger igen efter nogle måneder, hvor fem ansatte var sendt hjem på grund af Covids-19. Foto: Søren Plovgaard

Jens Daniel Rasmussen betegner branchen som lidt af en wild west-branche, der opstod for omkring 10 år siden, da smartphones og Ipads blev hver mands eje.

- Vi har lagt os et sted i markedet, hvor vi ikke er de billigste, men til gengæld leverer vi kvalitetsprodukter over hele linjen, siger Jens Daniel Rasmussen.

Annonce

Walk in-reparation

Det er også muligt at gå ind ad døren til SparePart.dk på Vagtelvænget og få repareret sin mobiltelefon - langt de fleste af mærkerne Iphone og Samsung.

Den side af forretningen tager tekniker Brian Geertsen sig af. Han har været en del af SparePart.dk siden 2012 og har tidligere arbejdet sammen med Jens Daniel Rasmussen i firmaet Teleservice.

SparePart.dk udfører også reparationer af mobiltelefoner, men onlinesalg af udstyr til mobiltelefoner udgør langt den største forretningsdel. Foto: Søren Plovgaard

90 procent af de reparationer, Brian Geertsen sætter sig ved bordet for at foretage, drejer sig om skærmskift og skifte af batterier.


Vi har lagt os et sted i markedet, hvor vi ikke er de billigste, men til gengæld leverer vi kvalitetsprodukter over hele linjen

Jens Daniel Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce