Derfor dropper café burgere, schnitzler og stjerneskud - og satser på noget helt andet: - Det her er den bløde start
Alice Kühnel er daglig leder af Café Tobaksgaarden. Caféen har nu sat endnu mere fokus på økologi og bæredygtighed, og nye retter på menukortet skal være med til at formindske caféens madspild. Foto: Søren Plovgaard
Gæsterne stiller ikke længere kun krav til lækker mad og service, når de går på café. Det har en lokal café nu taget konsekvensen af og øget sin fokus på bæredygtighed og god madøkonomi.
Copy link address
Søren Plovgaard sp@jfm.dk
Annonce
Alice Kühnel er daglig leder af Café Tobaksgaarden. Caféen har nu sat endnu mere fokus på økologi og bæredygtighed, og nye retter på menukortet skal være med til at formindske caféens madspild. Foto: Søren Plovgaard
Alice Kühnel er her i gang med at stege flæsk til den klassiske æggekage, der stadig er på menukortet i Café Tobaksgaarden. Foto: Søren Plovgaard
Som noget nyt tilbyder Café Tobaksgaarden nu også gæsterne frokost på søndage mellem klokken 11 og klokken 16. Det skal ses i forlængelse af, at Tobaksgaarden har flyttet sine to søndagsforestillinger i biografen til klokken 11.30 og klokken 14. Foto: Søren Plovgaard
Der har været café i Tobaksgaarden, siden kulturhuset åbnede i 2004. De første år var der hyppigt udskiftning af værter. Alice Kühnel har været leder af caféen i syv år. Foto: Søren Plovgaard