Annoncørbetalt indhold

Kender du en alkoholmisbruger? Sådan kan du hjælpe

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af behandlingscenter-stien.dk

Det er utrolig hårdt at se en ven, kollega eller familiemedlem udvikle et dårligt forhold til alkohol. Det kan naturligvis være svært at bedømme, hvornår der er tale om et reelt alkoholmisbrug, men hvis bekymringerne begynder at melde sig, så er det et klart faresignal.

Kender du en alkoholmisbruger? Her er hvad du kan gøre for at hjælpe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alkoholmisbrugere har brug for din hjælp

Det kan være rigtig grænseoverskridende for dig som pårørende at skulle række ud efter hjælp på vegne af en alkoholmisbruger. Men sandheden er, at en person, som lider af et alkoholmisbrug, sjældent opsøger hjælp på egen hånd.

Det er faktisk oftere en god ven eller et familiemedlem, som rækker ud på vegne af andre. Når man er alkoholmisbruger, er det svært at vende blikket ind af. Man laver tit og ofte undskyldninger, siger man sagtens kan stoppe med at drikke, når man vil eller benægter, at der overhovedet er tale om et misbrug.

Kontakt et misbrugscenter

En alkoholmisbruger har brug for din hjælp til at indse, at de har et alvorligt problem. Du kan godt forvente at blive mødt med fornægtelse, vrede eller frustration.

Selvfølgelig skal du ikke stå med ansvaret alene. Det er ikke din opgave at få dem ud af deres misbrug, men du kan kontakte et misbrugscenter og få den hjælp, som du behøver.

En alkoholmisbruger skal behandles på et misbrugscenter. Du kan tage kontakt til Behandlingscenter Stien og få rådgivning i forhold til, hvad du kan gøre.

Behandlingscenter Stien er et sted, som både tilbyder rådgivning og behandlingsmuligheder for alkoholmisbrugere og pårørende. De har døgntelefonen åben 24 timer i døgnet 7 dage om ugen, så du kan altid ringe og få hjælp.

Tag det første skridt sammen

Behandlingscenter Stien kan rådgive dig telefonisk om, hvad du skal foretage dig, for at få alkoholmisbrugeren i behandling.

Det kræver rigtig meget mod at troppe op på et misbrugscenter alene og bede om behandling. Hvis du gerne vil hjælpe en alkoholmisbruger, så kan du tage dem i hånden og tage de første svære skridt sammen.

Behandlingscenter Stien tilbyder også familiekurser, hvor I kan tage de svære samtaler sammen og i fællesskab finde ud af, hvordan I kommer gennem den svære tid.

Du som pårørende kan også opleve psykiske udfordringer, som du har brug for at tale ud omkring. Derfor er behandlingscenter Stien lige så meget til for dig som pårørende til en alkoholmisbruger.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ingen scene - men masser af god musik i vandkantscafé: - Barren skal sættes højt, når vi kan se så langt ud ...

Lokalavisen Assens

Byen ruller rød løber ud til modeshow: Eventmager søger veteranbiler til stort optog

Lokalavisen Assens

Kasper er rykket ind: - Jeg vil gerne prøve at gøre det lidt anderledes omkring skolemad

Lokalavisen Assens

Nyansat og 10-års jubilar: To gange Helle sikrer fagligheden i optikerforretning

Lokalavisen Assens

Susanne og Bjarne springer ud i genbrugseventyr: - Vi scanner ikke bare lige en stregkode og får en palle med ens varer hjem til butikken

Lokalavisen Assens

Det sidste fjernvarmerør er lagt: Efter påske pumpes der 2,5 millioner liter vand gennem 19 kilometer lang strækning

Lokalavisen Assens

Slut med vand gennem taget: Løver flytter sine lopper til nye lokaler

Annonce