Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fodbold: To sene scoringer fordoblede LGF's pointhøst

Rasmus Mikkelsen scorede det sidste mål i LGF's 2-0-sejr ude over Måbjerg. Arkivfoto: Allan Damgaard

Lemvig: Lemvig GF's bedste fodboldherrer i serie 2 har fået en flot start på forårssæsonen.

Premieresejren på 3-0 ude over Faster/Hanning i påsken blev i lørdags fulgt op af en 2-0-sejr ude over Måbjerg.

Dermed har lemvigerne lagt sig i spidsen af rækken med maksimumpoint efter to runder. Det samme pointantal har både Klitten fra Hvide Sande og Spjald, og de to hold er netop LGF's kommende modstandere i det, der må betragtes som tidlige topopgør. På søndag gælder det Klitten på Lemvig Stadion.

Annonce

- Vi er blevet mere konsekvente i vores spil i denne sæson. Vi holder stort set modstanderne væk fra at skabe målchancer, og så er det nu engang lettere at vinde fodboldkampe, siger LGF-træner Keld Østergaard.

LGF spillede blot én træningskamp før sæsonstarten, og her blev Vildbjerg fra serie 1 slået 2-0. Dermed har lemvigerne ikke lukket mål ind i tre kampe i træk.

Opgøret på Måbjerg Stadion lignede dog længe en målløs affære. Men takket være to sene scoringer lykkedes det LGF at slippe fra opgøret med fuld pointhøst.

Det første mål faldt omkring det 90. minut, mens det andet faldt i overtiden. Lasse Kragelund scorede til 1-0 efter oplæg af en anden forsvarsspiller, Frederik Rude, mens angriberen Rasmus Mikkelsen øgede til 2-0 efter forarbejde af Bastian Buchhave, der er U19-spiller.

- Det var en lige kamp, men skulle der være en vinder, så var det efter min mening fortjent, at det blev os, siger Keld Østergaard.

LGF's Jacob Agger - der er kommet tilbage til barndomsklubben fra Holstebro Boldklub til denne sæson - spillede en flot kamp og fik fiduspokalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Ny forårsbebuder

Annonce