Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Lauritz.com er væk: Nu kommer der helt andre varer på hylderne i det tidligere auktionshus

Lauritz.com's tidligere bygninger her på Støberivej er tømt, og en ny lejer er på vej ind. Foto: Niels Berg
Lauritz havde planer om at satse på Helsingør i større skala, men sådan er det ikke gået. I stedet bliver der indrettet en ny forretning i bygningen på Støberivej.

HELSINGØR: Det var i september sidste år, auktionshuset Lauritz.com på Støberivej blev sat til salg efter at Lauritz-partneren Gemaja Internetauktioner ApS, som drev auktionshuset i Helsingør, var gået konkurs.

Da Helsingør Dagblad dengang spurgte Lauritz.com om lukningen fik avisen at vide, at auktionshuset ville genåbne i nye lokaler et andet sted i Helsingør kommune, hvor de nordsjællandske aktiviteter skulle samles.

Flyttet til Nivå

Det ville ske inden årets udgang, men "der vil ikke forekomme en periode, hvor vi ikke er til stede i Helsingør," fortalte Lauritz.com's marketingchef sidste efterår. Hun har imidlertid forladt auktionsfirmaet. Og auktionsfirmaet har forladt Helsingør.


Der vil ikke forekomme en periode, hvor vi ikke er til stede i Helsingør

Lauritz.com


Lauritz.com har ikke som meddelt fundet et andet sted at samle sine nordsjællandske aktiviteter i Helsingør. Derimod har de åbnet et nyt showroom og vurderingssted i Nivå.

I stedet for kuriosa, arkitekttegnede lamper, møbler og malerier skal der fremover langes tæpper over disken i det tidligere auktionshus på Støberivej.

Annonce

Ind med Garant

Erhvervsmægler Steen Boldsen, Helsingør, fortæller, at tæppekæden Garant har lejet sig ind i huset på en 10-årig uopsigelige lejeaftale. Selve bygningen, som ejes af Geir Magnus Jansen, er stadig til salg for omkring 12 millioner kroner.

Det er Garant Tæpper i Kvistgård der nu er ved at indrette lokalerne i industrikvarteret til tæppeforretning, efter at Helsingør byråd i december åbnede for detailsalg i området. De bygninger, som Garant på Kongevejen i Kvistgård tidligere og indtil videre stadig holder åbent  i, er sat til salg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

En kikset familiefest eller en supersmitter i en fodboldkamp: Så tæt er dit sogn på at lukke

Lokalavisen Nordsjælland

Det kan du se i biograferne

Annonce