Annonce
Lokalavisen Nyborg

Steffca fra Nyborg vinder initiativpris

De ansatte i hovedafdelingen på Romsøvej kunne følge prisoverrækkelsen på storskærm. Bagefter blev kåringen fejret med en tur i pølsevognen, der var rullet ind i dagens anledning. Foto: Kasper Riggelsen
Virksomheden med 53 ansatte har netop åbnet ny afdeling på Alsvej for at kunne følge med efterspørgslen på visirer. Torsdag fik man fornemt besøg udefra.
Annonce

Nyborg: Nedlukningen af hele landet under corona-krisen i foråret, tvang mange danske virksomheder til at sende medarbejdere hjem.

Hos Steffca i Nyborg var man også kommet så langt som til at sætte navn på ansatte, da den første ordre på 160.000 visirer tikkede ind fra Region Syddanmark.

Det blev starten på en periode, hvor Steffca fik mere travlt end sædvanligt - ikke mindre. Og det er langt fra slut.


Som en veldreven virksomhed kunne Steffca vælge to veje, da Mette Frederiksen lukkede Danmark tilbage i marts. Enten kunne man sætte sig ned og græde sammen med resten af Danmark. Eller man kunne vende den om og sige: Vi laver i forvejen pakninger, kunne vi ikke også pakke coronaen ind?

Poul Strandmark, formand for DI Fyn


I dag er man oppe på at have ikke mindre end 53 ansatte, og virksomheden har netop åbnet en ny afdeling på Alsvej i Nyborg for at kunne følge med efterspørgslen på visirer, der bruges som værnemidler i blandt andet sundhedssektoren.

Torsdag i sidste uge kunne direktør Martin Steffensen og resten af Steffca dog holde en kort pause, da man fik fint besøg i form af formanden for Dansk Industri på Fyn, Poul Strandmark, og borgmester Kenneth Muhs (V).

Direktør Martin Steffensen benyttede lejligheden til at takke de ansatte for indsatsen. Her er vi i den nye afdeling på Alsvej, hvor pakningen af de mange visirer foregår. Foto: Kasper Riggelsen

Anledningen var overrækkelsen af DI Fyns årlige initiativpris, som denne gang altså gik til Steffca.

- Det siger næsten sig selv. Men vi giver prisen til en lille eller en mellemstor virksomhed, der har vist et mod og initiativ til at gøre noget specielt. Et af de afgørende parametre i år har været, at man også kunne gøre det midt i en corona-tid, forklarede formanden.

- Som en veldreven virksomhed kunne Steffca vælge to veje, da Mette Frederiksen lukkede Danmark tilbage i marts. Enten kunne man sætte sig ned og græde sammen med resten af Danmark. Eller man kunne vende den om og sige: Vi laver i forvejen pakninger, kunne vi ikke også pakke coronaen ind? I valgte initiativ-vejen, og det er gået helt fantastisk, tilføjede han.

Samtidig med uddelingen på Fyn har DI kåret regionale vindere rundt om i resten af landet. De går alle videre til finalen, der bliver afgjort i begyndelsen af det nye år.

- Med Steffca har vi en rigtig god kandidat fra Fyn, så jeg håber virkelig, at I kommer helt til tops, lød det fra Poul Strandmark, mens borgmesteren i sin tale lagde vægt på betydningen af at fremhæve de positive historier i en svær tid.

- I er både med til at løse en vigtig samfundsopgave, og så har det skabt ekstra aktivitet i virksomheden. Stor ros og anerkendelse for det, sagde han.

For direktøren selv var dagens kåring et kærkomment skulderklap.

- Samtidig er det også en anledning til at standse op, kigge tilbage og tænke: Hold nu op, vi gjorde det faktisk. For ellers kører det bare derudad i dagligdagen med 120 i timen, konstaterede han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tal med en præst

Lokalavisen Nyborg

Besøg Skovnissen Posse

Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Lokalavisen Nyborg

Nyborg skruer ned for Norden

Annonce