Annonce
Når medindehaver af Vinspecialisten Mariager, Cecilie Jensen, om knap tre uger skal sætte rødvin på julemiddagsbordet, vakler hun mellem Montecru fra norditalien eller Hermitage delas fra Frankrig. Til risalamanden er der dog ingen tvivl. ”Der foretrækker jeg helt klart en tawny portvin fra Graham. Og den skal serveres afkølet”, siger hun. Foto: Frank Pedersen
Mariager Avis

Vinspecialisten anbefaler årets vine til julemiddagen

Medindehaver af Vinspecialisten Mariager på Egepladsen, Cecilie Jensen, giver her sit bud på årets jule- og dessertvine samt hvilken temperatur, de skal serveres ved.
Annonce
  • Når medindehaver af Vinspecialisten Mariager, Cecilie Jensen, om knap tre uger skal sætte rødvin på julemiddagsbordet, vakler hun mellem Montecru fra norditalien eller Hermitage delas fra Frankrig. Til risalamanden er der dog ingen tvivl. ”Der foretrækker jeg helt klart en tawny portvin fra Graham. Og den skal serveres afkølet”, siger hun. Foto: Frank Pedersen
  • Montecru fra Italien til 139 kroner flasken. Foto: Frank Pedersen
  • En flaske Châteu Morillon, fra det fransk vindistrikt Bordeaux kan fås for 199 kroner. Foto: Frank Pedersen
  • Den italienske Amarone fra Della Valpolicella koster 279 kroner for en flaske. Foto: Frank Pedersen
  • En flaske Hermitage Delas fra Frankrig kan fås for 399 kroner. Foto: Frank Pedersen
  • Den alkoholfri rødvin fra Natureo står i 89 kroner flasken. Foto: Frank Pedersen
  • Til risalamanden anbefaler Cecilie Jensen disse tre dessertvine: Lustau sherry, Sauternes eller en tawny portvin fra Graham. Foto: Frank Pedersen
  • Medindehaver af Vinspecialisten Mariager, Cecilie Jensen anbefaler disse vine til julemiddagen. Foto: Frank Pedersen
Mariager Avis

Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund med rekord-deltagelse

Annonce
Mariager Avis

Gulvfirma rykker til udlandet og køber svensk virksomhed

Annonce
Mariager Avis

'Sommersol i Bakkerne' præsenterer sommeren - og den nye festivalsprogram

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Seneste nyt

Annonce