Annonce
Melfar Posten

Få fikset din mobil hos Abdul fra morgen til midnat: - Når folk bliver glade, er det det hele værd

Fredag åbnede VIP MobilReparation i Middelfart. Ejer Abdul Hai Rastyar har herudover butikker i Fredericia og Horsens. Foto: Thea Kaadt
Fredag åbnede VIP MobilReparation i Middelfart. Udover reparationer i butikken tilbyder de også udkørende hjemmeservice fra klokken otte om morgenen og indtil midnat.

Middelfart: Fredag kunne VIP MobilReparation slå dørene op på Østergade i Middelfart.

Butikken er ejeren Abdul Hai Rastyars tredje butik i kæden, der også ligger i Fredericia og Horsens. Og han er overbevist om, at også Middelfarts borgere vil tage godt imod den nye butik.

- Jeg tror på, der er et stort marked her i byen, siger Abdul Hai Rastyar.

Annonce

Line Möller Jeppesen arbejder i VIP MobilReparation i Fredericia. Hun fortæller, at man - ligesom i butikken i Fredericia - vil udføre en bred vifte af opgaver i den nye butik.

- Vi tilbyder reparation af alle mærker - vi laver ødelagte skærme, vi skifter batteri og knapper, og vi tilbyder it-hjælp, hvis man har nogle problemer, man har brug for hjælp til. Vi laver faktisk det meste på området; også computere.

- Derudover køber vi brugte mobiltelefoner, sætter dem i stand og sælger dem videre, og vi sælger diverse mobiltilbehør, fortæller Line Möller Jeppesen.

Det betyder meget for mig, at jeg kan køre ud og hjælpe mennesker, der måske ikke selv kan komme herind. Når de bliver glade, så er det det hele værd.

Abdul Hai Rastyar, ejer af VIP MobilReparation

Står man med en flækket skærm, ødelagte knapper eller andet, der skal ordnes, kan man selvfølgelig besøge butikken. Men hos VIP MobilReparation tilbydes der også udkørende reparationer.

- Vi kører ud mellem klokken otte om morgenen og helt indtil midnat. Og det koster ikke ekstra, understreger Abdul Hai Rastyar.

Betyder meget at hjælpe

For ejeren betyder det meget, at man kan tilbyde reparationer uden for butikkernes lokaler og åbningstider.

- Jeg kan huske en ældre kvinde, der ringede til mig fra et plejehjem. Hun ville gerne ringe til sine børnebørn, men telefonen var i stykker.

- Det betyder meget for mig, at jeg kan køre ud og hjælpe mennesker, der måske ikke selv kan komme herind. Når de bliver glade, så er det det hele værd, siger Abdul Hai Rastyar.

Man er ikke i tvivl, når VIP MobilReparation kommer kørende. Line Müller Jeppesen arbejder i butikken i Fredericia, hvor man udfører en bred palette af services - det kommer butikken i Middelfart ligeledes til, forklarer hun. Foto: Thea Kaadt

At man kan ringe efter VIP MobilReparation helt indtil midnat, giver dog også anledning til nogle lidt festlige opgaver.

- Der er ofte fulde mennesker, der ringer, fordi deres telefoner er gået i stykker til en fest eller i byen, griner Abdul Hai Rastyar og fortsætter:

- Så kører vi ud - og det kan godt være nogle lidt sjove opgaver.

På Østergade 45 har der tidligere ligget en mobilreparationsbutik, der efterfølgende er lukket. Ejer af VIP MobilReparation Abdul Hai Rastyar er dog overbevist om, at hans butik nok skal blive en god forretning.

- Jeg har lavet en bedre butik, så jeg er sikker på, det nok skal gå godt, smiler han.

Annonce
Melfar Posten

Kæmper fortsat for salg af værtshus: - Interessen har været meget begrænset

Annonce
Melfar Posten

Fortiden kigger frem under kommende boligkvarter: Her finder arkæologerne en manglende brik

Annonce
Melfar Posten

Knud fik hjertestop i armene på sin far, da han var to måneder gammel - var død i 16 minutter

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mindehøjtidelighed på Gals Klint

Melfar Posten

Sved på panden og dansetrin gav penge til kræftramte børn

Melfar Posten

Udflugt til Kerteminde

Melfar Posten

Kom til åben træning i Nørre Aaby Cykelklub

Melfar Posten

Skal du cykle med i Cykelløbet Fyen Rundt?

Melfar Posten

Livfuld pause i Udby Kirke

Melfar Posten

Vestfyns Kunstguide 2022 -2023 er lige på trapperne

Annonce