Annonce
Melfar Posten

Nyt julegavekoncept skal hjælpe børn: Giv en julegave fra 'Hjertetræet'

Lotte Bjerre Nielsen fra Brobygning Middelfart og Steffen Bech fra Føtex hænger et par hjerter på træet. Foto: Benedicte Flach
Man kan give en gave med hjertet, og det får du nu muligheden for med det nye initiativ" Hjertetræet", de skal sikre, at udsatte børn også har en gave at pakke op juleaften.

Nordvestfyn: Julen er hjerternes fest. Og hjerter kan man lige nu finde godt 150 af foran Kulturøen i Middelfart. De hænger røde og blå på et lysende juletræ og er en del af et nyt initiativ, som Bunker Holding og Brobygning Middelfart står bag i samarbejde med Mødrehjælpen, Red Barnet, Børns Voksenvenner.

Projektet hedder ”Hjertetræ” og hensigten er, at byen skal stå sammen om at hjælpe børn i Middelfart Kommune med at få en julegave.

D. 1. december blev juletræet sat op foran Kulturøen i Middelfart. Hjerterne derpå tilhører børn mellem 0 og 17 år, der har søgt hjælp til julegaver gennem Mødrehjælpen, Red barnet og Børns Voksenvenner.

På hvert hjerte står der et navn, en alder og et ønske, der max koster 300 kroner. Borgere kan plukke disse hjerter for at opfylde børnenes ønsker. Når man har plukket et hjerte, kan der for eksempel stå, at Line på otte år ønsker sig en musemåtte. Så kan man tage hjertet med ind i en butik for at købe gaven, og her kan man med fordel vise hjertet, da det kan være, at der kommer lidt rabat på ’hjertegaven’, hvilket Middelfart Handel har sørget for i flere butikker.

Når man har købt ’hjertegaven’, afleverer man den til Helle Broen i Panorama. Det kan man gøre alle dage i tidsrummet 11-21. Så bliver gaverne opbevaret af Panorama.

Foto: Benedicte Flach

D. 15. december deler hjælpeorganisationerne gaverne ud til børnene.

Efter at have afleveret gaven og det store hjerte på Kulturøen, kan man beholde det lille hjerte, som man kan hænge på sit eget juletræ.

Man kan også poste et billede med et hjerte fra træet på begivenheden på Facebook og deltage i konkurrencen om at vælge, hvilken af de tre samarbejdspartnere, der skal doneres 1000 kroner til. Facebook-begivenheden kan findes via Brobygning Middelfarts Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Nyt vaccinationssted i Middelfart er kun for de hurtigste: - Nu har jeg ventet i 13 måneder, så lad mig vente et par uger eller tre mere

Annonce