Annonce
Randers Onsdag

Audika Hørecenter flytter til Østervold

Efter sommerferien flytter Audika Hørecenter fra Kirketorvet 6 til "den bagerste del" af Østervold 23, der tidligere blandt andet har huset skobutikken Kjær & Andersen. Den forreste del med facade ud mod selve Østervold er stadig til leje. Foto: Frank Pedersen
Efter sommerferien flytter Audika Hørecenter fra Kirketorvet 6 til Østervold 23.

Randers: Efter sommerferien flytter Audika Hørecenter fra Kirketorvet 6 til Østervold 23, hvor hørecentret her lejet sig ind i en del af butikslokalet, der tidligere blandt andet har huset skobutikken Kjær & Andersen.

- Grunden til, at vi flytter, er, at vi gerne vil have mere plads samt mulighed for at indrette os med lokaler, der er optimale til at lave den bedste høreprøve, siger Lise Frost Nielsen, der er regionschef i Audika Hørecenter samt daglig leder af Randers-afdelingen.

Lise Frost Nielsen tilføjer, at kunderne efter flytningen vil opleve Audika Hørecenter som et moderne indrettet hørecenter i lækre lokaler sammenlignet med de gamle i Kirketorvet. Desuden vil adgangsforholdene blive forbedret væsentligt, da der på Østervold er gode muligheder for afsætning lige udenfor butikken.

Annonce

- Mange af vores kunder er ældre mennesker, og de vil opleve det som en stor forbedring, siger hun.

Personalet i hørecentret flytter med fra Kirketorvet til Østervold og bliver samtidig suppleret med yderligere en hørespecialist til august.

Det hele vil være for meget

Lise Frost Nielsen fortæller, at hørecentret kun har lejet en del af det samlede butikslokale, da der ikke er behov for alle kvadratmeterne.

- Det vil simpelthen blive for stort, så da muligheden opstod for, at vi kunne leje den bagerste del, slog vi til, siger hun.

Det er EDC Erhverv Trio, der står for udlejningen af butikslokalet Østervold 23, hvor den del, der vender ud mod Østervold, stadig er ledigt.

Magnus Leth Nielsen fra EDC Erhverv Trio fortæller, at Østervold 23 gennem længere tid har været udbudt som ét samlet lokale, men at det har vist sig ikke at være muligt at finde en lejer til det hele, og derfor er det nu blevet delt op i to lejemål.

- Vi har arbejdet med forskellige muligheder, og det har vist sig, at opdelingen i to ville være den bedste løsning. Derfor er vi glade for, at det nu er blevet godkendt, siger han.

"Grunden til, at vi flytter, er, at vi gerne vil have mere plads samt mulighed for at indrette os med lokaler, der er optimale til at lave den bedste høreprøve", siger Lise Frost Nielsen, der er regionschef i Audika Hørecenter samt daglig leder af Randers-afdelingen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Grøn Koncert trækker stikket

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce