Annonce
Randers Onsdag

Café Fry i Randers Storcenter lukker

Café Frys i Randers Storcenter lukker 30. september, da bestyrer - og datter af ejeren - Güler Poyraz Gültekin er blevet ansat i Randers Løve Apoteks Kristrup filial. Foto: Frank Pedersen
Efter tre år i storcentret lukker Café Fry, da caféens bestyrer og datter af ejeren, Güler Poyraz Gültekin har valgt at vende tilbage til apotekerverdenen, hvorfra hun er uddannet farmakonom.
Annonce

Randers: Efter tre år i Randers Storcenter lukker Café Fry. Det fortæller daglig leder og bestyrer af caféen, Güler Poyraz Gültekin, der er datter af Café Frys ejer, Orhan Poyraz.

Güler Poyraz Gültekin siger, at hun og hendes far traf beslutningen om at lukke caféen under coronanedlukningen.

- Jeg er uddannet farmakonom, og mens caféen var nedlukket, var jeg tilbage i min gamle branche for at hjælpe til i Løve Apotek i Kristrup.

- Jeg brugte de omkring seks uger til nøje at overveje, hvor jeg bedst kan se mig selv i fremtiden. Om det er i en café eller på et apotek, og jeg kunne mærke, at det er det at ekspedere og vejlede apotekets kunder, jeg brænder for, fortsætter hun og tilføjer, at hun nu er blevet ansat i Randers Løve Apoteks filial i Kristrup, men også vil have vagter i apotekets storcenter-afdeling.

Annonce

Tager viden med sig

Selv om Güler Poyraz Gültekin glæder sig til at vende tilbage apotekerverdenen, er hun også ked af at skulle sige farvel til Café Frys kunder.

- Caféen har nærmest været som mit tredje barn, så det er lidt vemodigt at lukke nu, hvor randrusianerne har taget vores specialiteter på menukortet til sig som for eksempel vores kolde pastaret, siger hun med et smil.

Güler Poyraz Gültekin tilføjer, at selv om hun nu ikke længere skal være cafébestyrer, opfatter hun på ingen måde de tre år i Café Fry som spildte.

- Jeg har lært meget blandt andet om det at være leder og have med personale at gøre. Det er viden og erfaringer, jeg kan bruge i et eventuelt fremtidigt lederjob, siger Güler Poyraz Gültekin

Café Fry har sidste åbningsdag 30. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Årets Randersborger er denne gang et par der har gjort corona-tiden lidt mindre trist for børn og unge i hele landet

Randers Onsdag

Kim Larsen fejres i Pakhuset

Annonce