Annonce
Randers Onsdag

Holm & Co. udvider med hjelme og tøj til motorcykelfolket

Siden 2000 har Jesper Holm været passioneret biker og det er hans egen Indian-motorcykel, der står i hans butik, Holm & Co. Fritidsinteressen har nu sat sit aftryk på butikkens sortiment så der nu også er motorcykelhjelme og - tøj på hylderne. Foto: Annelene Petersen
Jesper Holm havde svært ved at finde et sted at købe en motorcykelhjelm i Randers. Nu er han selv blevet autoriseret forhandler af old school motorcykelhjelme og -tøj i sin butik, Holm & Co.

Randers: Indehaver af fashion og livsstilbutikken Holm & Co. i Torvegade, Jesper Holm, har været passioneret biker, siden han i 2000 købte en Harley-Davidson motorcykel, som efter nogle år blev skiftet ud med den amerikanske model af fabrikatet Indian, han kører på nu.

For godt tre måneder siden mente Jesper Holm, at det var blevet tid til, at han skulle have sig en ny hjelm inden motorcykelsæsonen 2021 rullede i gang. Et køb han ikke troede ville bringe de store udfordringer.

- Jeg troede, at jeg kunne finde en hjelm et eller andet sted i Randers, men det kunne ikke lade sig gøre, for der er ikke nogen, der sælger motorcykler eller motorcykeltøj her i byen, fortæller Jesper Holm, der ikke var meget for at købe en hjelm online, da han gerne ville prøve den først, for at være sikker på, at den passede til hans hoved.

- Det viste sig, at jeg var nødt til at køre helt til Aarhus eller Viborg for at se på hjelme, fortsætter han.


Det viste sig, at jeg var nødt til at køre helt til Aarhus eller Viborg for at se på hjelme.

Jesper Holm, indehaver af Holm & Co.


Annonce

Forgæves ture blev til en god idé

Det blev til to ture, der endte forgæves, da han ikke fandt en hjelm, han syntes om.

Eller helt forgæves var turene ikke, for de gav ham en idé.

Hjelmene i Holm & Co. er af den åbne type i old school stil. "De fleste motorcykler der sælges i dag er choppere og andre old school modeller, der i udseendet er inspireret af motorcykler fra 1970’erne. Og når man har en old school motorcykel, vil de fleste gerne have tøj og udstyr, der passer til stilen", siger indehaver Jesper Holm. Foto: Annelene Petersen

- Jeg tænkte, at der måtte være andre i Randers og omegn, der stod med samme problem, så hvorfor ikke begynde at sælge motorcykelhjelme og -tøj i min egen butik, fortæller Jesper Holm.

Siden idéen opstod for tre måneder siden, er Jesper Holm blevet autoriseret forhandler af motorcykelhjelme og -tøj fra verdens største distributør af motorcykeludstyr, Motorcycle Storehouse, der har base i Holland.

- Jeg er begyndt at have en del på lager, men hvis der er noget, kunden vil have i en anden farve eller størrelse, kan jeg få det hjem i løbet af 48 timer, lover Jesper Holm.

Udover hjelme kan man få blandt andet handsker, halsrør, solbriller og motorcykelbriller i butikken og på sigt, vil man også kunne købe motorcykeljakker, - bukser og -støvler i Holm & Co. Alt sammen i old school stil.

For de, der ikke er helt med på, hvad old school stil er, forklarer Jesper Holm:

- Mange har nok set Peter Ingemanns tv-programmer, hvor han kører rundt i Danmark på sin Puch knallert iført en åben gul hjelm. Den er old school, og det er den type, jeg fører, bare til brug for motorcykelkørsel.

At det er netop den stil, Jesper Holm har valgt skyldes, at old school-bølgen har været fremherskende blandt bikere de seneste år.

- De fleste motorcykler, der sælges i dag, er choppere og andre old school-modeller, der i udseendet er inspireret af motorcykler fra 1970’erne. Og når man har en old school-motorcykel, vil de fleste gerne have tøj og udstyr, der passer til stilen, siger han.

Annonce

Købte hjelmen af sig selv

Tilbage til jagten på den hjelm, der satte det hele i gang, fortæller Jesper Holm, at han har fået købt den helt rigtige.

- Jeg fandt den i min egen butik, så nu er jeg klar til motorcykelsæsonen 2021, siger han med et stort smil.

Jesper Holm fortæller, at de mærker han på nuværende tidspunkt fører er Biltwell, Roeg, Roland Sands, Bike Shed og Dust Bite. Det er planen, at efterhånden som udbuddet stiger indenfor motorcykeltøjet, vil der komme flere mærker til i Holm & Co.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Sprog-diplom til Paderup-elev

Annonce