Annonce
Randers Onsdag

Ny interiørbutik rammer plet: Kunderne strømmer til MioMio i Dytmærsken

Interiørbutikken MioMio er åbnet i Stof 2000s gamle lokaler ved Dytmærsken og Burschesgade. Her ses indehaver af MioMio Maja Wistisen (th), sammen med butikschef og medejer af Randers-butikken, Yasmin Steffensen. Foto: Pia Pagaard M. Madsen
Dytmærsken er blevet en ny interiørbutik rigere, efter MioMio er rykket ind i Stof 2000s tidligere lokaler. Og mange randrusianere har allerede fået øjnene op for det nye bekendtskab.

Randers: Der hersker ikke nogen tvivl om, at byens nye interiørforretning, MioMio, er en særlig én af slagsen. Så er det sagt.

Fra det øjeblik, man træder ind ad butikkens indgangsdør på hjørnet af Dytmærsken og Burschesgade, bliver man bombarderet af en masse indtryk. Og de oser alle af rigtig god indretningsstil.

Eller som en kunde så bramfrit udbrød det, da hun trådte ind i butikken midt under avisens besøg forleden:

Annonce

- Hold da kæft, hvor er der lækkert her. Sikke nogle flotte ting.

Og den kvindelige kunde er slet ikke den eneste, der har det sådan. For indehaver af MioMio, Maja Wistisen, er også selv svært tilfreds med resultatet af den butik, som havde første åbningsdag 1. maj.

- Den er blevet fuldstændig, som vi håbede på. Vi vidste jo fra butikken i Viborg, at vi havde en del kunder fra Randers og omegn, og vi kan se, at mange af dem allerede nu har taget butikken her til sig. Men vi har også haft mange helt nye kunder, som slet ikke kender til vores koncept, siger Maja Wistisen og fortsætter:


Den er blevet fuldstændig, som vi håbede på. Vi vidste jo fra butikken i Viborg, at vi havde en del kunder fra Randers og omegn, og vi kan se, at mange af dem allerede nu har taget butikken her til sig.

Maja Wistisen, indehaver


- Det viser mig, at vi har ramt helt rigtigt med valget af de her lokaler til butikken.

Landstil og korkprodukter

MioMio i Randers sælger, ligesom sin storebror-butik i Viborg, forskelligt interiør, gamle møbler, brugskunst og loppefund i fransk og nordisk landstil. Hertil kommer skind og en række forskellige korkprodukter, som Maja Wistisen selv importerer.

Det er her ved Dytmærsken og Burschesgade, at MioMio har fundet hjemme i Randers midtby. Foto: Pia Pagaard M. Madsen

Og kunderne køber lidt af det hele. Tørrede blomster, tæpper, skind og faktisk også en hel del lamper, fortæller butiksindehaveren.

Udover de lidt mere gængse interiørting består udvalget i MioMio i Randers også af gamle møbler, brugskunst og loppefund i fransk og nordisk landstil. Foto: Pia Pagaard M. Madsen

Maja Wistisen lover desuden, at der løbende vil ske skift i udvalg, interiør og indretning, som tiden går.

- Lige nu har vi fokus på det forår, der er i fuld gang. Men det er jo en del af MioMios dna, at forretningen skal blive ved med at udvikle sig, så det bliver ved med at være inspirerende for kunderne at komme her, siger hun.

Butikken i Randers drives i et samarbejde mellem Maja Wistisen og Yasmin Steffensen, som også er stedets butikschef.

Tørrede blomster, som også går under navnet evighedsbuketter, er blevet meget populære i de danske hjem. Og den tendens kan også mærkes hos MioMio i Dytmærsken. Foto: Pia Pagaard M. Madsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Tegn på at du kan have rotter

Annonce