Annonce
Randers Onsdag

Ny medejer af Estate Randers

Rasmus Moeskjær (t. v.) er nu medindehaver af ejendomsmæglerforretningen Estate Randers sammen med Christopher Lund og Mikkel Johnsen. Foto: Jakob Lerche
Rasmus Moeskjær er optaget som medeejer af Estate Randers.
Annonce

Randers: Ejendomsmægler Rasmus Moeskær bliver ny medindehaver af ejendomsmæglerforretningen Estate Randers. Det er en markant forstærkning, lyder det fra de to eksisterende indehavere, Mikkel Johnsen og Christopher Nørring Lund.

De to, der er gamle barndomsvenner, åbnede sammen forretningen 1. oktober sidste år. De fortæller selv, at det første år har været forrygende, så det nu er tid at udvide ejerkredsen og sikre mere styrke til forretningens vækstambitioner. De har derfor budt velkommen til 27-årige ejendomsmægler Rasmus Moeskær som ny medindehaver  af forretningen på Tronholmen 5.

- Vi har haft travlt i forretningen, siden vi åbnede sidste år, og nu er det blevet tid til forstærkninger. Derfor er vi rigtig glade for, at Rasmus har valgt at blive en del af forretningen. Konkurrencen i Randers er hård, så en mand af Rasmus' kaliber vil helt sikkert gøre en stor forskel, siger indehaver Mikkel Johnsen.

Rasmus Moeskær er født og opvokset i Randers og har de seneste år arbejdet som ejendomsmægler i byen hos en af konkurrenterne, hvor han har skabt nogle flotte resultater. Han har ifølge Christopher Nørring Lund og Mikkel Johnsen et særligt talent for at pleje sine sælgere og skabe stærke kunderelationer. Rasmus Moeskær bor i Randers med sin kone og sin søn.

- Jeg elsker mit job, men at blive indehaver sammen med Christopher og Mikkel, hvor vi sammen har ansvaret for det hele, er en ekstra dimension, som jeg ser utrolig meget frem til. Jeg er ikke i tvivl om, at vi vil komme til at hjælpe endnu flere kunder trygt videre til deres nye bolig, siger Rasmus Moeskær.

For Mikkel Johnsen og Christopher Nørring Lund handler det nye partnerskab om at styrke det samlede setup.

- At drive en mæglerforretning succesfuldt i dag betyder, at man skal besidde mange forskellige kompetencer, og her står vi nu med Rasmus med et komplet team, der dækker over alle områder, og det er vi ikke i tvivl om, at vores kunder kommer til at mærke, siger Christopher Nørring Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce