Annonce
Randers Onsdag

Zpiiel i festkælderen: Nu kan Randers-produceret legetøj også købes i Randers

Byrge Sørensen på Rådhustorvet bliver den første butik i Randers, der sælger legetøj fra den lokale legetøjsproducent Zpiiel. Her ses butikschef i Byrge Sørensen, Helle Byrge Hjulmand, som allerede har legetøjet i butikken nu. Privatfoto
Den randrusianske legetøjsproducent, Zpiiel, har efter fire års søgen endelig fundet en lokal forhandler, der vil sælge virksomhedens legetøj.
Annonce

Randers: Efter fire års venten har den kronjyske hovedstad endelig fået sin første fysiske forhandler af legetøj fra den randrusianske legetøjsproducent Zpiiel.

Sådan lyder den glade melding fra legetøjsvirksomhedens direktør, Martin Aagaard Christiansen.

- Vi har efterhånden haft kontakt til de fleste legetøjsforhandlere i Randers, men hidtil har de alle sammen sagt nej. Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu har indgået en aftale med en Byrge Sørensen Fest & Hobby, der fremover vil sælge vores legetøj til lokale kunder, siger han.

Martin Aagaard Christiansen kan se på Zpiiels webshop, at der er en efterspørgsel på virksomhedens legetøj blandt folk i Randers. Men selvom han som udgangspunkt er glad for, at randrusianerne handler på webshoppen, så vil han faktisk hellere, at de køber legetøjet i en fysisk butik.

- Det er jo en anden oplevelse at gå ind i en fysisk butik, hvor man kan se hele sortimentet fremvist på en anden måde end i en webshop. Ved at have fysiske forhandlere af vores varer, når vi jo også den målgruppe, som gerne lige vil se og røre ved produktet, før de beslutter sig for, om de vil købe det, siger han.

Annonce

To år med legetøj

Aftalen med Byrge Sørensen Fest & Hobby, der har til huse på Rådhustorvet, er kommet i stand i løbet af ganske få dage.

Her så butikschef Helle Byrge Hjulmand allerede for to år siden, hvordan Fætter BRs udflytning fra midtbyen til Randers Storcenter efterlod et hul. Hun valgte derfor at udvide butikkens i forvejen farverige sortiment med legetøj.

Og nu får Zpiiels produkter altså også en fast plads i butikken.

- Vi synes, at Zpiiels legetøj er godt, sjovt og kreativt legetøj, som giver mange muligheder for at bruge fantasien rigtig meget. Vi har jo i forvejen et meget kreativt varesortiment, og derfor synes vi, at det passer godt ind. Og så vil vi naturligvis også gerne støtte op om et produkt, der kommer her fra Randers, siger Helle Byrge Hjulmand.


Vi synes, at Zpiiels legetøj er godt, sjovt og kreativt legetøj, som giver mange muligheder for at bruge fantasien rigtig meget. Vi har jo i forvejen et meget kreativt varesortiment, og derfor synes vi, at det passer godt ind. Og så vil vi naturligvis også gerne støtte op om et produkt, der kommer her fra Randers.

Helle Byrge Sørensen, butikschef
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Et møde mellem himmel og jord

Randers Onsdag

Antennen er alfa og omega

Randers Onsdag

I Modeljernbaneklubben Gudenå er det meget vigtigt, at modellerne bliver så tro mod originalerne som muligt, bare mindre: Bygger en tro model af tog-verden i skala 1:87

Annonce