Annonce
Indehaver af Café Konrad, Susanne Brøndum, brugte coronalukningen i foråret til at gentænke konceptet for sin café, som hun kalder en solstrålehistorie i en hårdt trængt branche. Foto: Frank Pedersen
Randers Onsdag

Bedre kvalitet i råvarerne og et evigt farvel til buffeten: Café Konrad har knækket coronakrisen

Indehaver af Café Konrad, Susanne Brøndum, er overbevist om, at et øget fokus på kvalitet fremfor kvantitet er årsagen til, at hendes café er en solstrålehistorie i en ellers hårdt coronaramt branche.
Annonce
  • Indehaver af Café Konrad, Susanne Brøndum, brugte coronalukningen i foråret til at gentænke konceptet for sin café, som hun kalder en solstrålehistorie i en hårdt trængt branche. Foto: Frank Pedersen
Randers Onsdag

Tjenerelev fra Fru Larsen er Danmarks dygtigste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce