Annoncørbetalt indhold

Hold varmen med en Engel termojakke

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Termotøj er beregnet til at holde på den varme, din krop producerer, samtidig med at kroppen er i stand til at ånde og slippe af med sved. Termotøjet er som udgangspunkt ikke regn- eller vindtæt, men kan bruges under regntøj eller vind- og vandtæt overtøj. Engel Workwear har designet nogle af markedets mest populære termojakker.

Termotøj til arbejde og fritid

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det varmebevarende termotøj har mange anvendelser som arbejdsbeklædning. I særdeleshed til udendørsarbejde i de kolde vintermåneder, men også til indendørs brug i kolde lagerrum eller fabrikshaller. Der findes jakker, bukser, veste og meget andet arbejdstøj med termoeffekt. Og når det bliver rigtig koldt, kan du supplere med termoundertøj.

Alle disse lunende varer kan naturligvis bruges i fritiden, og det bliver de heldigvis også. I den kolde årstid kan friluftsaktiviteter blive langt mere tillokkende, hvis du er iført en effektiv Engel termojakke og noget termoundertøj.

Stilfulde termojakker fra Engel

Jysk Firmatøj har et stort udvalg af alle former for termotøj. Du kan f.eks. få en varm Engel termojakke der kan benyttes til mange formål og arbejdssituationer. Jakken er lavet i et design, der både gør den egnet til arbejds- og fritidsbrug. Termojakkerne fra Engel til mænd kan naturligvis også bruges af kvinder, som gerne vil holde varmen! Foruden termojakker og termotøj kan du også få andet arbejdsbeklædning fra Engel, b.la. slidstærke arbejdsbukser, overalls og arbejdsjakker.

Arbejdstøj til erhverv og private siden 1988

Jysk Firmatøj har solgt arbejdstøj til alle brancher siden 1988, og sortimentet omfatter desuden sportstøj og profiltøj af mange respekterede og kendte mærker. Både private og erhvervsvirksomheder kan købe online på jyf.dk, Er du erhvervsvirksomhed, får du dit eget personlige login, så du nemt kan danne dig et overblik, ligge en ordre eller se tidligere bestillinger.

Vil du se og mærke tøjet før du køber? Så kan du som erhvervsperson sågar besøge et af deres showrooms i enten Hjørring, Aalborg, Kolding eller Herlev. Find jeres nye arbejdsuniformer i dag hos Jysk Firmatøj.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • PR-foto credit
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce